Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
silviu:
nu cred ca noi suntem neaparat realisti. si noi putem fi visatori.
frumos filmuletul. si scurt. permission denied :-X
Karola:
--- Citat din: panait.sorin.7 din Vineri, 28 Decembrie 2012, 19:18 ---Nu am intrat in discutii, dar dupa ce am citit aproximativ tot din forumul single pot desprinde urmatoarele:
1.majoritatea dintre dvs. santeti trecuti de prima tinerete, cu experienta de viata, instruiti in domenii dinstincte dar si cu un "balast" de vicii, complexe reale sau nu, purtatori de sabloane perfecte ,...
2.n-am remarcat pe nimeni sa-si asume propria vina pt. acest statut single.
3.o mare parte din dvs. asemuiti statutul single ca pe o virtute,premiu castigat, probabil din obisnuinta de a gandi din perspectiva unui om singur care va ramane implacabil singur.
4.santeti unii dintre dvs.de 2 ani in single,am citit si rascitit, dar nici macar unu nu si-a refacut viata de cuplu creand aparenta normalitati in ipostaza singles.
5.socializare,socializare dar oare nu e insuficient, viata trece si te trezesti la 70 de ani tot....singur.
Va rog sa ma iertati daca am deranjat , poate am ramas eu intepenit intr-o directie gresita si pun relatia in doi mai presus de toate prieteniile actuale, viitoare sau de orice fel.
Sant "singur" de aproape un an, am 45 ani,nu am din pacate copii, am avut 3 relatii sa spun "lungi",ultima de 10 ani iar intre ele nu mai stiu cate....si asa a zburat tineretea.
Nu sant mandru deloc de ce am ajuns ,chiar trist ,asa a fost sa fie si ma gandesc serios ca mai am o sansa (maxim doua) sa-mi refac viata in urmatori 10 ani, iar daca ajung la 55 de ani in stadiul asta de acum nu mai vad rostul unui cuplu si evident voi ramane pe veci singles forever.
Nu mi-o luati in nume de rau dar nu vad "deocamdata" aici rezolvarea problemei mele, nu-mi place sa-mi faca altii program, am depasit faza cand ma intalneam cu alti masculi la o....bere, de cand am imbatranit prefer intalniriile exclusiv cu femeile (nu mai am timp,chef, de o tabla sau un pescuit cu alti asemeni mie).
E frumos, calatorii, socializare in jurul unui foc dar cred ca sunt in plus la faza asta, ma depaseste si mai mult ca sigur nu mi se potriveste.
Rog admin. (seful) sant acceptabile financiar calatoriile in afara si daca nu e cu suparare si nu provoc mare deranj in filozofia de functionare a acestui singles, pot reveni in vara cu cineva de sex opus cu care voi imparti evident o camera impreuna ?
Cu respect si admiratie pt. ce faceti si inca o data iertati-mi eventuala abordare gresita.
--- Terminare citat ---
,,Cu respect", eu cred ca dupa ce ai ,,citit aproximativ tot din forumul single", cred ca nu ai inteles concepul singles camp, ar trebui sa participi intai la o actiune si dupa aceea sa judeci, in plus SC nu duce lipsa de femei......majoritatea nici nu pescuiesc :P.......nici nu joaca table :strong: :kissing:
Mimi:
Draga Sorine,nu cred ca te-a obligat nimeni sa intri in Singlescamp.
Sa stii ca nu toti oamenii de aici isi doresc sa fie singuri.Pur si simplu asa a fost sa fie.Si,chiar daca suntem singuri,avem voie sa ne strangem laolalta in actiuni care ne umplu sufletele de bucurie !Incearca sa nu mai judeci pe altii ! An Nou Fericit si Intelept iti doresc !
Karola:
--- Citat din: panait.sorin.7 din Vineri, 28 Decembrie 2012, 21:43 ---
Impresionant........stai sa-mi pun o cana de cafea !
Ai dreptate. nu am citit conceptul dar iti promit ca il voi invata pe de rost si il voi recita "live" inainte si dupa fiecare masa in loc de "tatal nostru, care esti in ceruri........." chiar daca sant ateu convins.
Iti multumesc din suflet, m-am mai luminat.
--- Terminare citat ---
........da da da......macar ai fost sincer. Indiferent care iti va fi scopul eu totusi iti spun:bine ai venit! :)
Karola:
--- Citat din: panait.sorin.7 din Vineri, 28 Decembrie 2012, 21:55 ---@Karola
Spune-mi ca esti din Buc !
Nu-mi strica noaptea.
Ai un nume de User frumos cu dinstinctie, daca e cel real cu atat mai mult.
O seara minunata i-ti doresc.
:kissing:
--- Terminare citat ---
Departe de mine gandul de a-ti strica noaptea, insa trebuie sa-ti spun ca sunt din Sibiu si ca sa afli adevaratul meu prenume trebuie sa scoti o singura litera din Karola.
O seara minunata si din partea mea! :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă