Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (321/417) > >>

Geta D:

--- Citat din: LiaV din Marți, 18 Decembrie 2012, 02:39 ---
 Nu ma refer la un foc de paie, ci la o iubire trainica, dincolo de timp... ca-n carti si filme.

--- Terminare citat ---
Lia, eu am intalnit. Doar ca viata nu ne-a oferit momentul oportun de a fi impreuna, de a avea casnicie si familie. Avem doar prietenia, sprijinul  si dragostea nemarginita pe care ne-o purtam unul altuia si nu concepem sa nu stim unul de altul, daca ne este bine sau nu acolo unde fiecare isi are propria viata. El isi are viata lui, iar eu o am pe a mea. Ne cunoastem de 21 de ani si de tot atat timp suntem cei mai buni prieteni.
Da, am intalnit dragostea adevarata, omul care sa te iubeasca neconditionat.  :flori:

LiaV:

--- Citat din: Geta D din Marți, 18 Decembrie 2012, 09:17 ---Lia, eu am intalnit. Doar ca viata nu ne-a oferit momentul oportun de a fi impreuna, de a avea casnicie si familie. Avem doar prietenia, sprijinul  si dragostea nemarginita pe care ne-o purtam unul altuia si nu concepem sa nu stim unul de altul, daca ne este bine sau nu acolo unde fiecare isi are propria viata. El isi are viata lui, iar eu o am pe a mea. Ne cunoastem de 21 de ani si de tot atat timp suntem cei mai buni prieteni.
Da, am intalnit dragostea adevarata, omul care sa te iubeasca neconditionat.  :flori:

--- Terminare citat ---

Acel "doar ca", draga Geta, m-a facut sa ridic din sprancene.
Dar... te poti considera o persoana binecuvantata in acest caz.

ella:

--- Citat din: LiaV din Marți, 18 Decembrie 2012, 02:39 ---
Si ai gasit aceasta iubire, Ella? Nu ma refer la un foc de paie, ci la o iubire trainica, dincolo de timp... ca-n carti si filme.

--- Terminare citat ---
Am gasit-o in proportie de 80% dar au fost prea multe greutati materiale care au erodat-o si....desi nu mai putem sta impreuna ,iubire tot mai avem unul pentru celalalt si nu stiu daca se va stinge vreodata.

Geta D:

--- Citat din: ella din Marți, 18 Decembrie 2012, 19:05 ---Am gasit-o in proportie de 80% dar au fost prea multe greutati materiale care au erodat-o si....desi nu mai putem sta impreuna ,iubire tot mai avem unul pentru celalalt si nu stiu daca se va stinge vreodata.

--- Terminare citat ---
:kissing:

almi_gabi:

--- Citat din: LiaV din Luni, 17 Decembrie 2012, 15:42 ---Eu cred ca cei singuri, sunt oameni puternici.
Ce sunt prietenii? Ce fac ei pt noi si noi pt ei? Ne impartasim secrete, vorbim despre retete de mancare, filme bune vazute, bem impreuna o cafea, petrecem ore pt a ne spune povestile, considerand ca ne usuram reciproc sufletul.  Totul se rezuma la timp placut petrecut impreuna, o portie mai mare sau mai mica de ras... si apoi?

Fiecare dintre noi, daca privim in urma, vom vedea ca am intalnit oameni care au intrat si au iesit la un moment dat din viata noastra. Eu spun ca au fost pt ACEL moment al vietii noastre. Atunci rezonam cu ei.

......

--- Terminare citat ---

Am citit ce ai scris Lia. Multe amintiri si impresii emotionante.
Noi, oamenii fie ca suntem sau nu single devenim puternici atunci cand viata ne scoate in drum situatii dificile. Intradevar este mult mai usor sa treci de aceste momente cand ai pe cineva alaturi, cand ai un sprijin.
Prieteniile / relatiile din viata noastra sunt uneori trecatoare alteori ele trec cu succes testul timpului si acestea sunt cele mai pretioase.

In viata, primim ceea ce oferim. Atunci cand avem un impact pozitiv asupra unei persoane, aducem acea energie pozitiva si in viata noastra.

Gasirea companionului de viata perfect nu inseamna sa incercam sa ne transformam in imaginea pe care o doreste acesta. Inseamna sa fim complet naturali si sa intalnim o persoana care sa aprecieze total acest lucru.  Nu este nevoie sa ne grabim.
Daca ceva este menit sa se intample, se va intampla, insa la timpul potrivit, cu persoana potrivita si din motivele potrivite.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă