Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
carmentoma:
hana, in primul rand: bine ai venit! Si felicitari pentru curajul de a scrie randurile de mai sus! Viata ESTE O PRIMAVARA! Trebuie sa faci orice, pentru a o mentine asa, doar, sau mai exact, in primul rand ce e mai bine pentru TINE, si atunci si ceilalti vor avea de castigat! In legatura cu sinceritatea, e mult de discutat: asa trebuie sa fii, dar cu cine merita! Cu ceilalti fii doar retinuta, nu nesincera! Ia tot ce ti s-a intamplat pana acum ca pe o experienta de viata! Chiar daca nu a fost una placuta, trebuie sa inveti ceva din ea sa stii ce sa eviti pe viitor! Abia cand te vei simti bine in pielea ta, gandindu-te in primul rand la tine, atunci si cei din jur vor remarca ca te-ai reinventat si vor incerca sa iti faca tie pe voie, nu invers! ... Niciodata sa nu spui niciodata! Viata iti mai rezerva multe surprize placute! Astept sa scrii mai mult, sa te cunoastem mai bine!
marcutza:
@hana bine ai venit printre noi. asa cum si carmentoma ti-a scris, viata este o primavara :)
si sper ca timpul petrecut alaturi de noi aici sa iti poata reda increderea in tine :)
pe_jumate:
Buna dimineata tuturor!
Sunt si eu taaaare incantata ca am 'descoperit' (hehe, o descoperire ca la orientare turistica, unde admin a pus indicatoarele in media iar eu am ascultat radioul!) existenta acestui loc..
..incantarea vine din faptul ca il vizualizez ca pe ceva 'necontaminat' adica populat cu oameni adevarati, asa cum sunt ei, cu necazurile si gandurile lor, oameni care isi doresc mult si din adancul sufletelului lor (uneori super-contorsionat de tristete, cand nu mai stiu la ce intrebari ale vietii nu au raspuns, sau la care nu au raspuns bine), sa li se intample in realitate ceva normal, dincolo de masti false, personalitati multiple, mai multe nick-uri al aceluiasi individ ciudatel, etc, etc, cum probabil cei mai multi de aici au mai vazut prin diverse alte locuri..
.. principalul atu al acestui loc este, (in mintea mea, desigur, iar voi puteti adauga o sumedenie de alte atu-uri) invitatia de a fi noi insine in vazul lumii.. ca la un centru de dezintoxicare/dezalcoolizare unde pentru a putea scapa de viciu, trebuie mai intai de toate sa admiti ca exista acel viciu..
desi, singuratatea nu e nicidecum un viciu, poate chiar dimpotriva, pentru ca nu am da nici unul din noi bani ca sa fim singuri, dar ajunge sa fie o tema despre care nu ne mai place sa povestim altora.. iar in sinea noastra o identificam ca pe ceva de pe lista "de rezolvat"
.. de aia, eu sunt incantata ca am gasit in sfarsit clasa de rezolvat singuratati in vazul lumii si la lumina .. zilelor care vin!
O intrebare: de unde vin stelutele? Ce reprezinta ele?
admin:
Ma bucur ca ai gasit un loc in care sa-ti faca placere si in care sa ai incredere! Stelutele se primesc functie de numarul de mesaje trmise pe forum, deci tin de activitatea fiecaruia. Dupa cum poti remarca, sunt membrii care m-au depasit ca numar de interventii...
pe_jumate:
ahahhaaaaaaaaaaaa..
multumesc pentru raspuns..
dar "hero member" ce semnificatie are?
e vreun 'combat' pe aici? ;)
PS ma cheama Carmen
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă