Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
anda:
Lia, tare frumos mi-ai scris. Pacat ca esti atat de departe pentru ca eu sunt din Bucuresti, sigur am fi putut vorbi despre multe... Dar le putem " vorbi" cu ajutorul acestui forum. Pot sa te declar prima mea prietena pe forum?
micaela:
--- Citat din: iulia Coros din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 11:03 ---Cand eram mai mica :applause: credeam ca sunt singura ....din vina mea: ba ca nu am stiut sa aleg, ba ca nu am stiut sa iert sau, ma rog, sa gestionez mici crize de cuplu; in fine: ca nu m-am priceput sa traiesc in doi. Acum ca am mai crescut si ca m-am mai gandit imi recunosc singura vina: AM VRUT SA EVOLUEZ. Citeam undeva ca "......Evolutia personala consta in cresterea capacitatii generatorului tau de energie a puterii tale interioare. E vorba de o adevarata alchimie in care atragi si manifesti vibratii de diferite calitati ale partilor fiintei tale. Transformi negativul in pozitiv, fuzionezi diversele tipuri de energii, le condensezi in corp, creezi cu ajutorul lor noi structuri cu ajutorul carora accesezi alte lumi, alte constiente. Acesta este momentul in care beneficiezi de adevaratul echilibru interior zilnic de care vorbeam mai sus indiferent de mediul exterior...." Nu stiu daca asta imi trecea prin cap in momentele mele de tristete, dar am crezut intotdeauna ca merit ceva mai bun.
--- Terminare citat ---
da, mi-ar placea sa cred ca e asa...evoluam social si spiritual, ne descoperim skills-uri nebanuite, razbatem....DAR cum ramane cu serile triste, cu lipsa afectiunii si tandretii? ???
micaela:
insa, da, si eu am impreisa ca am evoluat in putinii ani de cand sunt singura cat n-am evoluat in f. multii ani in care am fost in cuplu cu un om nepotrivit. ceva adevar este in ce spui. :)
iulia Coros:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 20:41 ---...DAR cum ramane cu serile triste, cu lipsa afectiunii si tandretii? ???
--- Terminare citat ---
Evoluam sau ce facem?!
Fobiile sunt pentru oameni slabi oO
iana:
--- Citat din: anda din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 08:33 ---Nu am vrut niciodata sa fiu singura, urasc linistea peretilor casei in care daca nu dau drumul la muzica nu se aude decat tic-tacul ceasurilor mele ... urasc singuratatea!
--- Terminare citat ---
Anda, nu esti singura, ai o familie care te iubeste si te menajeaza...si te ai pe tine. Ai incredere in tine si nu te lasa coplesita.
Mi se pare si mie ciudat sa dau eu sfaturi, eu care timp de o jumatate de an am fost in stare de soc pt. ca sotul model a decis sa-si traiasca din nou tineretea la o varsta la care unii sunt bunici, dar acum ma intreb de ce oare nu a facut-o mai devreme ? Am incetat sa ma mai intreb unde am gresit, ce e terminat asa ramane. Si in loc sa ma gandesc ce-mi lipseste, invat sa apreciez ce am. Si cand linistea peretilor ma copleseste, ma duc sa citesc intr-o cafenea intre oameni, ma duc la film, teatru sau concert singura, daca nu gasesc o prietena disponibila sa ma insoteasca. Invat sa ma "agat" doar de mine.
Nu este usor, in viata trebuie sa daruiesti si sa primesti, dar aceasta este "piesa" pe care o joc acum...joc insa rolul "principal" :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă