Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (281/417) > >>

steliana:

--- Citat din: mihaela1961 din Marți, 07 August 2012, 07:43 ---As vrea eu 'sa fiu bine ancorata', dar nu sunt.

--- Terminare citat ---

ancora facea referire la acceptarea singuratatii ... multi dintre noi, desi traim singuri refuzam sa recunoastem acest "bine"; cunosc persoane care nu ar inlocui binele singuratatii lor, pentru nimic in lume.

dar deocamdata imi e bine asa.
atunci, e un bine mai putin bine...

gabry:
Am aflat despre SC intamplator, intr-o dupa-amiaza cand incercam sa omor plictiseala navigand pe internet. Mi s-a parut un proiect interesant si sper ca ma va ajuta sa trec mai usor prin momentele mele de single. De ce sunt single? Nu e o scuza, dar poate pentru ca in cei 12 ani de cand sunt vaduva mi-am dedicat viata fetitei mele. Anii au trecut, ea a crescut, are viata ei, prietenii ei, iar eu ... m-am trezit la o varsta inca frumoasa ca sunt single. Ma bucur ca sunt aici si sper sa imi fac prieteni adevarati.

luciamanta:
Bine ai venit, Gabry! Aici eşti pe maîni bune, desigur. Poate ne spui din ce zonă eşti. O zi frumoasă!  :)

gabry:
Sunt olteanca 100%, Craiova este orasul meu de suflet. Multumesc pentru urarile de ``bun venit``, abia astept sa va intalnesc. :)

Caroline:

--- Citat din: Matei din Marți, 07 August 2012, 11:50 ---REL. POSTAREA LUI NICOLAE DIN 1 IULIE:

"...apropos ,caut pe cineva care si doreste sa infieze 1,2,3,4,5,,,,,,,n copii"

este pe bune? cunosc o familie din Ploiesti care-si doreste sa infieze unul sau doi copii, nivel socio economic intelectual inalt. au depus dosar de infiere de aproape doi ani si pana in ziua de astazi nu au vazut nici macar poza unui copil, darmite trei cum li s-a spus initial.  "nu avem copii disponibili pentru adoptii".

--- Terminare citat ---

Asta e chiar ciudat. Sunt atatia copii abandonati, daca ma gandesc numai la bebelusii abandonati in spitale, imediat dupa nastere... Oare nu ar putea familia aceea sa mearga sa caute mai pe direct, asa, "din poarta-n poarta"? Sau Statul nu permite decat daca au fost institutionalizati copiii?!  :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă