Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (280/417) > >>

steliana:

--- Citat din: mihaela1961 din Luni, 06 August 2012, 19:10 ---M-am obisnuit sa imi petrec timpul singura, inclusiv acele zile 'unice' din an.Ma refugiez mult timp in fata laptopului cu toate ca asta nu este o solutie...dar deocamdata imi e bine asa.

--- Terminare citat ---

esti bine ancorata, dar daca iti este bine asa... felicitari!

iana:
[quote author=NICOLAE link=topic=136.msg78183#msg78

De curand am cunoscut un finlandez care a cunoscut o femeie cu o fetita mica si cu care s a casatorit ,i a mai facut doi copii acea femeie ai lui ,dar mi a marturisit ca cel mai mult a iubito pe fiica lui care nu era fiica lui naturala de fapt,chiar mai mult decat pe copii lui naturaali.In mod normal cred ca daca iubesti pe cineva il accepti cu toti copii lui, cu bunele si cu relele, dar sa fie iubire nu dragoste
[/quote]

--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 23:32 ---Eu nu refuz sa construiesc o relatie fiindca nu vreau sa cresc copiii altuia.
Relatia trebuie intai sa se infiripe ca sa am ce construi.
Lasam la o parte ca din start nu prea as accepta asa ceva, sa zicem ca m-a "lovit" dragostea instantaneu si nu mai pot de dragul ei. In cazul asta este normal sa ma casatoresc cu ea si sa merg mai departe, probabil ca voi sfarsi prin ai iubi in cel mai bun caz, in cel mai rau caz i-as accepta.

--- Terminare citat ---

Iubesti un copil doar daca este al tau sau il iubesti si pt. ceea ce iti releva in clipa de clipa traita impreuna?
Pt.  ca in prima situatie te iubesti in mare masura si pe tine, ca o extensie a ta, ca o manifestare de orgoliu si de simt de posesiune. Si tot ce poti dezvolta este doar un atasament, atunci cand nu esti parintele biologic; sau daca esti, ma intreb unde se sfarseste dragostea de sine si incepe cea fata de copil? 

mihaela1961:

--- Citat din: steliana din Luni, 06 August 2012, 19:30 ---esti bine ancorata, dar daca iti este bine asa... felicitari!

--- Terminare citat ---
As vrea eu 'sa fiu bine ancorata', dar nu sunt..la 51 de ani inca imi caut drumul, inca mai am 'dileme existentiale'.E greu si ' sa n-ai pe umarul cui sa plangi'-expresia asta suna a platitudine, dar asta e...e grea si singuratatea in doi.Mi-am pierdut un parinte de curand, am o depresie si numai cu ajutorul antidepresivelor ma mentin pe linia de plutire, am o permanenta stare de abulie...asa ca nu-s ancorata zdravan in viata...doar plutesc.

micaela:

--- Citat din: mihaela1961 din Marți, 07 August 2012, 07:43 ---As vrea eu 'sa fiu bine ancorata', dar nu sunt..la 51 de ani inca imi caut drumul, inca mai am 'dileme existentiale'.E greu si ' sa n-ai pe umarul cui sa plangi'-expresia asta suna a platitudine, dar asta e...e grea si singuratatea in doi.Mi-am pierdut un parinte de curand, am o depresie si numai cu ajutorul antidepresivelor ma mentin pe linia de plutire, am o permanenta stare de abulie...asa ca nu-s ancorata zdravan in viata...doar plutesc.

--- Terminare citat ---
mihaela, dupa ce incetezi tratamentul cu antidepresive, foloseste seara ceaiul de sunatoare cu tei. face minuni. am verificat. sunatoarea este cel mai puternic antidepresiv, de aceea este si singura contraindicata in timpul tratamentelor cu medicamente.
toate trec, pana si depresia. si-apoi rasare soarele si te trezesti ca ti-e bine, foarte bine, chiar si singura.  :)
 :flori:

Matei:
REL. POSTAREA LUI NICOLAE DIN 1 IULIE:

"...apropos ,caut pe cineva care si doreste sa infieze 1,2,3,4,5,,,,,,,n copii"

este pe bune? cunosc o familie din Ploiesti care-si doreste sa infieze unul sau doi copii, nivel socio economic intelectual inalt. au depus dosar de infiere de aproape doi ani si pana in ziua de astazi nu au vazut nici macar poza unui copil, darmite trei cum li s-a spus initial.  "nu avem copii disponibili pentru adoptii".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă