Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
bit:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:47 ---Daca fac chestia asta voluntar atunci inseamna ca tot voluntar trebuie sa-i cresc pe toti copiii abandonati sau fara parinti...........de ce sa fac discriminare si sa cresc numai unul, daca tot am spiritul patern in sange? :)
--- Terminare citat ---
Fa bine si nu te uita catre China, ca-i de rau! ;D
Caroline:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:40 ---Copiilor mei nu pot sa le datorez chestia asta pentru ca nu ei m-au adus pe lume, o sa le datorez iubire si ce mai vreti voi atunci cand o sa-i nasc :P
--- Terminare citat ---
Iti faci operatie de sex si ii nasti tu? Evrika, uite unde era solutia! :happy:
nickyblu:
--- Citat din: micaela din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:48 ---cand ajungi sa iubesti cu adevarat un copil, ajungi sa poti iubi toti copiii, inclusiv pe cei care nu-ti apartin.
--- Terminare citat ---
Imi plac copiii, ii iubesc, asta nu inseamna ca trebuie sa-i cresc eu, sunt doua lucruri diferite.
nickyblu:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:53 ---Iti faci operatie de sex si ii nasti tu? Evrika, uite unde era solutia! :happy:
--- Terminare citat ---
Ce nu face omul din iubire.............. oO
Concluzia:
- Prea multa iubire tampeste :P
nickyblu:
--- Citat din: bitek din Duminică, 01 Iulie 2012, 22:49 ---Fa bine si nu te uita catre China, ca-i de rau! ;D
--- Terminare citat ---
N-ar fi rau sa-mi fac o mica armata.........sau macar o echipa de fotbal ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă