Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (263/417) > >>

micaela:

--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:08 ---Da-mi si mie reteta daca o stii  :worthy: .............nu de alta dar sa fiu sigur ca nu esuez  :)

--- Terminare citat ---
n-am reteta, am opinie.  :) cred ca e si o chestiune de noroc, destin etc. sa gasesti omul potrivit, cu care sa poti trai frumos si sa faci copii.

micaela:
Carol, cred ca tribalitatea era esentiala supravietuirii, intr-un mediu salbatic, plin de pericole, dar si pentru defensiva (apararea de navalitori pradatori) . Nu cred ca era neaparat vorba de un confort mai mare decat in cuplu. Inevitabil erau antipatii, conflicte, gelozii. Nu prea cred in fericirea "de grup". mai degraba pot sa cred ca sunt unii care agreeaza sexul "de grup", insa in ce priveste confortul psihic si emotional...miram-as.

nickyblu:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:14 ---
Ce barbat inteligent si care are de ce sa fie multumit cu viata lui actuala ar accepta sa-si "vanda" atat de ieftin confortul personal ca sa petreaca zi dupa zi si noapte dupa noapte cu o femeie, fie si atragatoare, cu care nu are nimic de impartit decat scutece si discutii despre viitorul copilului?

--- Terminare citat ---
Am zis eu ca ma vand ieftin?  :faint:
Pretul meu e foarte mare si mai sunt si foarte pretentios pe deasupra............asta in mod deliberat.........cine stie, poate am norocul sa scap nelegat  :thumbup:

micaela:

--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:26 ---Am zis eu ca ma vand ieftin?  :faint:
Pretul meu e foarte mare si mai sunt si foarte pretentios pe deasupra............asta in mod deliberat.........cine stie, poate am norocul sa scap nelegat  :thumbup:

--- Terminare citat ---
sunt sanse mari. sunt si eu uimita cat de putine femei mai doresc sa se marite.  ;D
culmea e ca sunt tot mai multi barbati care isi doresc "siguranta" unui cuplu cu parafa.
ciudata inversare de aspiratii.  :)

nickyblu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:22 --- Nu prea cred in fericirea "de grup". mai degraba pot sa cred ca sunt unii care agreeaza sexul "de grup", insa in ce priveste confortul psihic si emotional...miram-as.

--- Terminare citat ---
Eu sunt de acord cu sexul "in grup" dar numai cu conditia sa ramana lumina aprinsa  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă