Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
micaela:
ba da, dar mai exista impasuri si in relatii "valoroase"care cu ceva mai multa intelepciune pot fi si merita a fi depasite. dar, din cauza stresului, contemporanu', in loc sa sada calm, sa focalizeze pe problema, sa constientizeze valoarea cuplului sau si sa se straduiasca a repara situatia, chiar cu ajutorul unui psiholog, "evadeaza"in virtual, isi cauta compensatii, substitute, alternative, de multe ori iluzorii. adica incearca sa "se salveze"pe sine intr-o lume virtuala plina de atractii, in loc sa se concentreze pe "salvarea"amandurora si a relatiei...
de la caz, la caz.
sper ca am fost coerenta, ca tocmai savurez un pepene care creca imi stimuleaza serotonina. ;D
micaela:
--- Citat din: bitek din Duminică, 01 Iulie 2012, 15:18 ---L.E. Si lasa Internetul out of the question! :bully:
--- Terminare citat ---
nu se poate, fiindca eu cred ca e unul dintre factorii majori care au declansat mutatii in existenta actuala
micaela:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 15:17 ---Multumesc, la fel si tie-ti doresc! :thumbup:
--- Terminare citat ---
multumesc. mie mi-a dat deja, exact ce, cati si cum am vrut (fetita si baiat). sunt profund recunoscatoare pentru asta. :)
bit:
--- Citat din: micaela din Duminică, 01 Iulie 2012, 15:27 ---ba da, dar mai exista impasuri si in relatii "valoroase"care cu ceva mai multa intelepciune pot fi si merita a fi depasite. dar, din cauza stresului, contemporanu', in loc sa sada calm, sa focalizeze pe problema, sa constientizeze valoarea cuplului sau si sa se straduiasca a repara situatia, chiar cu ajutorul unui psiholog, "evadeaza"in virtual, isi cauta compensatii, substitute, alternative, de multe ori iluzorii. adica incearca sa "se salveze"pe sine intr-o lume virtuala plina de atractii, in loc sa se concentreze pe "salvarea"amandurora si a relatiei...
de la caz, la caz.
sper ca am fost coerenta, ca tocmai savurez un pepene care creca imi stimuleaza serotonina. ;D
--- Terminare citat ---
Pai tu gandesti ancorata in prezent! Ia fa o flotare logica si inchipuie-ti respectivul cuplu n-ar mai fi asa de solid, de valoros cum zici tu, fiindca cei doi nu s-ar afla nici la prima, nici la a doua relatie. Ar fi un cuplu in care lucrurile au mers bine un timp datorita unui grad mare de compatibilitate (nu intram in detalii!), datorita intereselor comune (hobby-uri, gusturi, etc.) si datorita unei cantitati de feeling reciproc care (uite aci e problema!) s-a consumat intre timp! Buuuuun. Si uite, ca sa complicam si mai mult, la orizontul fiecaruia dintre cei doi a aparut altcineva (tentatia, cum zici tu), cu un grad de compatibilitate chiar mai mare decat starea actuala de fapte?
Cum e sa te desparti dupa cutumele actuale (adica :knuppel2:, :tickedoff: :box: :fight: )si cum e s-o faci cu calm, demn si iesind cu funtea sus? (adica asa :kissing:? si chiar de se-ntampla sa :'(, pana la urma tot apare altcineva si "remediaza defectiunea)
Pofta buna la pepene :)
L.E.: Gata, nu mai discut pe tema asta azi, ca-s prea obosit. Si ar trebui sa-mi stea mintea la altele mai senine.
almi_gabi:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 15:05 ---Am 42 si da, daca ma voi casatori o voi face doar ca sa am un copil sau mai multi :)
--- Terminare citat ---
e unul din motivele de baza ale casatoriilor; de asta multe si esueaza ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă