Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
nickyblu:
Bineinteles! Pentru ca o relatie "fara acte" indiferent de durata ei nu e o relatie serioasa........poate fi o relatie bazata pe sex sau pe interes material, dar in niciun caz serioasa.
Emi 53:
Scuze, pt mine single inseamna sa nu fiu intr-o relatie de cuplu.si nici de cum cu casatoria. dupa multi ani de casatorie ,acest lucru nu ma intereseaza
micaela:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 14:43 ---Bineinteles! Pentru ca o relatie "fara acte" indiferent de durata ei nu e o relatie serioasa........poate fi o relatie bazata pe sex sau pe interes material, dar in niciun caz serioasa.
--- Terminare citat ---
hm. ce aduc in plus "actele"? eu cred ca seriozitatea unei relatii tine de angajamentul interior, nu de cel scris. poti sta o viata cu un om pentru ca il iubesti, ai incredere in el, va simtiti bine impreuna si fara "äcte".
din ce spui tu rezulta ca numai daca te casatoresti inseamna ca si iubesti si esti angajat serios in relatie.
bit:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 01 Iulie 2012, 14:43 ---Bineinteles! Pentru ca o relatie "fara acte" indiferent de durata ei nu e o relatie serioasa........poate fi o relatie bazata pe sex sau pe interes material, dar in niciun caz serioasa.
--- Terminare citat ---
Io zic ca asta-i trolling.
micaela:
--- Citat din: bitek din Duminică, 01 Iulie 2012, 14:42 ---Predictia mea e ca in socieatatea viitoare oamenii vor trai in grupuri (in care isi vor creste impreuna copii, fara a mai exista insa puternicul atasament matern si filial, ca acum) iar relatii vor fi pe perioade determinate si cu un grad mare de independenta intre indivizi.
--- Terminare citat ---
Am mai citit asta in niste carti si am meditat atunci cu oarece negatie interioara, caci eram in etapa de familista convinsa... acum insa nu mi se mai pare chiar o utopie. Cu foarte mici exceptii, relatiile se "consuma", sunt finite, din pacate. Cred ca rezista cu adevarat, adica fara sa devina frustrante, doar cele bazate pe o imensa compatibilitate si prietenie. In rest....
nu-s foarte convinsa de viabilitatea "comunitatilor", caci cred ca ele pot duce la si mai multe frustrari decat intr-un cuplu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă