Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (244/417) > >>

Matei:
am citit acum cateva zile pe-aici o postare sau mai multe despre retele matrimoniale, nu mai stiu nici unde si nici cine a scris.  asta m-a facut sa ma gandesc la ceva ce ma nedumereste.  pe acele retele toata lumea isi pune fotografii, de toate felurile, fara nici un fel de teama sau retinere; si ei nici macar nu se cunosc intre ei.  in schimb aici, unde observ ca multi s-au imprietenit si se cunosc si-n viata reala, totusi vad ca nu exista poze cu membrii in diversele actiuni la care au luat parte, numai fotografii de peisaje.

micaela:
unii dintre noi nu vrem sa ne punem fotografiile aici, din diverse motive. unul singur, intre multe altele, ar fi acela ca sub umbrela relativului anonimat ne permitem sa ne jucam, sa spunem si sa facem traznai fara a risca vreo stirbire a "imaginii noastre publice", de care unii dintre noi suntem nevoiti a fi preocupati mai mult decat ne-a placea. Crezi ca as putea scrie in felul in care o fac aici, daca as sti ca n-spe zeci de copii mai maricei supravegheaza atent "traznaile profei"?  ;D

Caroline:
Daca ar fi sa subscriu, asta ar fi singurul motiv si pentru mine. Am avut cont pe FB si mi l-am sters si acesta a fost unul din motive. Nu vreau sa-i blamez pe toti elevii mei, cu majoritatea chiar m-am "imprietenit" aasa, dar unii sunt de-a dreptul nesimtiti. Se discuta de mult despre o sectiune parolata a forumului unde ar putea fi puse poze. Eu as prefera sa nu se intre acolo nici macar ca membru inregistrat daca n-ai fost la cel putin o actiune SC. Ca gradina Domnului e mare...

micaela:
pe FB mi-am facut cont cu foto, ca acolo nu ma joc in halul acesta.  ;D Am fost impotriva ideii de inregimentare in cartea aceea de fetze, da' cand am auzit ca Teo si-a gasit ursitu' acela merveilloz taman in "devalmasia" aceea, mi-am zis ca...daca ea poate ,pot si eu (ce?!)  ;D
glumesc. nu. am vazut acolo multi colegi de liceu si facultate si mi-am spus ca e frumos sa reintru in contact cu ei. inca n-am avut nicio surpriza neplacuta de la elevi, dar ai mei sunt mai mari; cei mici mai fac sotii.  :)

Matei:
multumesc pentru raspunsuri, totusi un pic tangente la nedumerirea mea.  pe retelele acelea matrimoniale (am incercat si eu una la un moment dat, ca sa ma familiarizez cu mediul, sa vad, sa inteleg si mai apoi sa critic, daca e cazul, desigur) sunt barbati si femei de toate varstele, foarte tineri si mai putin tineri... deci si acolo ar putea sa dea peste noi un elev sau mai multi sau chiar alte persoane de care eventual ne-am feri. vorbesc la modul general, nu despre voi, imi imaginez ca daca nu puneti fotografii din excursii cu voi aici, nu ati adera la o astfel de retea matri. si nu e vorba de poze cu "traznai", pe-alea le pastram in alte sertare unde nu ajung ochii altora.  eu ma refeream la poze de grup cu oameni pe munte, de ex, in jurul focului de tabara, samd. inteleg si punctul vostru de vedere, gradina lui Dumnezeu este mare si multi vor sa-i sara gardul.  asa ca, paza buna trece primejdia rea. cum spune si caroline, acces la acea rubrica - daca s-ar face- ar trebui sa aiba numai persoanele care au ajuns sa se cunoasca macar intr-o actiune. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă