Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
micaela:
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 11:06 ---Si pana la coada deci de ce suntem single(s)? Ca asa vrea :strong: nostri. Si ca ne place asa.
--- Terminare citat ---
de la caz la caz (si de la etapa la etapa)... unii fiindca nu gasesc potrivitu', altii fiindca-si iubesc confortul de single si nu-si mai doresc, deci nu-si mai cauta partener, altii fiindca sunt dificili si greu de suportat, altii un pic din toate...
uneori ne place asa, alteori nu. anul trecut nu-mi placea asa, acum mi se pare ideal. :)
bit:
Deci muschilor mei nu le place ce ati zis voi, asa zice ei. Pai ori suntem singuri, ori ba! Ce sa caute pareri de rau aci? :tickedoff:
adda:
pai muschii tai sunt muschii tai....faci cum vor ei...noi facem cum vor muschii nostri ;D
micaela:
nu stiu cum stati voi cu muschii, lately, dar la mine sunt de plumb, ca si neuronu', din cauza conditiilor climaterice persecutante ;D
bit:
Deci muschii lui al mare este persecutati. Grav. Iar muschii lu` Adda face ce vrea muschii lor. Si mai grav. Iar bietii mei muschi munceste penttru patrie. Deci asta e culmea gravitatii, sa ne fie clar!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă