Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (227/417) > >>

Guesswho:
asa-i  O0

balanta:
steliana...aku am inteles  :yeah:... da mai devreme .... |o ... era de neinteles ... asa ca am mai citit de vreo trei ori!

steliana:
sa induc ca deduci dupa cinci citiri? :P

si in cazul tau am gasit modalitatea de a elimina o nevoie - de a intelege -  ... te sun! :2funny:

Caroline:

--- Citat din: silviu din Joi, 29 Martie 2012, 00:28 ---am iubit si eu o data in viata mea pe cineva si tocmai pe acea femeie am pus-o la incercare!
am crezut ca nu se va marita niciodata cu nimeni decat cu mine. ei bine, si ea m-a pus la incercare si s-a maritat cu altul, aproape in mod simbolic, dupa care s-a despartit ca sa fim amandoi doua rani. (n.stanescu)

singurele lucruri reale, singurele lucruri pe care le ducem cu noi pana la urma sunt propriile noastre sentimente, dragostele noastre, patemile noastre, urile si adversitatile noastre.
ma-ntreb: noi la capatul vietii noastre, ce-am lasa in afara?
banuiesc ca putem lasa niste sentimente.
mai putin de ura, intrucatva de patemi dar...de dragoste mai ales. (n.stanescu)

--- Terminare citat ---

O0

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Joi, 29 Martie 2012, 00:28 ---am iubit si eu o data in viata mea pe cineva si tocmai pe acea femeie am pus-o la incercare!
am crezut ca nu se va marita niciodata cu nimeni decat cu mine. ei bine, si ea m-a pus la incercare si s-a maritat cu altul, aproape in mod simbolic, dupa care s-a despartit ca sa fim amandoi doua rani. (n.stanescu)

singurele lucruri reale, singurele lucruri pe care le ducem cu noi pana la urma sunt propriile noastre sentimente, dragostele noastre, patemile noastre, urile si adversitatile noastre.
ma-ntreb: noi la capatul vietii noastre, ce-am lasa in afara?
banuiesc ca putem lasa niste sentimente.
mai putin de ura, intrucatva de patemi dar...de dragoste mai ales. (n.stanescu)

--- Terminare citat ---
:thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă