Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
micaela:
normal ca intelesesem. ;D am rastalmacit voit. :D
Caroline:
;D Revelatie: am inteles de ce suntem single... :yeah: O femeie ne-inteligenta nu poate sa te faca sa razi. :thumbdown: Dar noi suntem singurele care intelegem neintelesul. :angel: Nu-mi amintesc, oare Nichita o fi fost single?!... :whistle:
rocky:
era mai degraba betiv ;D
cu mintea "amortita" putea sa spuna multe ^-^
Victorman:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 28 Martie 2012, 22:22 --- ;D Revelatie: am inteles de ce suntem single... :yeah: O femeie ne-inteligenta nu poate sa te faca sa razi. Nu-mi amintesc, oare Nichita o fi fost single?!... :whistle:
--- Terminare citat ---
Mai mult ca sigur o "femeie" ca Nichita nu te poate face sa razi, poate numai de ea :2funny:
bit:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 28 Martie 2012, 22:08 --- :) nu chiar. sunt ceva mai vesela si glumeata decat media, e drept, dar nu sunt intotdeauna asa. uneori sunt al naibii de serioasa (mai ales cand trebuie). sunt si abatuta uneori, si antipatica alteori (cand piticul negru se agita). sunt o oama nu o clowna. ;D
--- Terminare citat ---
Nici n-am crezut c-ai fi. :P . Numa `ca mie mi-a ajuns seriozitatea (incepand cu a mea) pana peste cap. Asa ca (probabil) exagerez cu glumele. Sper doar sa nu va simtiti jigniti (n-am intentionat asta niciodata, cu nimeni de aici) . Chiar imi asum riscul de a parea neserios.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă