Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (225/417) > >>

micaela:
normal ca intelesesem.  ;D am rastalmacit voit.  :D

Caroline:
 ;D Revelatie: am inteles de ce suntem single...  :yeah: O femeie ne-inteligenta nu poate sa te faca sa razi.  :thumbdown: Dar noi suntem singurele care intelegem neintelesul.  :angel: Nu-mi amintesc, oare Nichita o fi fost single?!...  :whistle:

rocky:
era mai degraba betiv  ;D

cu mintea "amortita" putea sa spuna multe  ^-^

Victorman:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 28 Martie 2012, 22:22 --- ;D Revelatie: am inteles de ce suntem single...  :yeah: O femeie ne-inteligenta nu poate sa te faca sa razi.  Nu-mi amintesc, oare Nichita o fi fost single?!...  :whistle:

--- Terminare citat ---
Mai mult ca sigur o "femeie" ca Nichita nu te poate face sa razi, poate numai de ea  :2funny:

bit:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 28 Martie 2012, 22:08 --- :) nu chiar. sunt ceva mai vesela si glumeata decat media, e drept, dar nu sunt intotdeauna asa. uneori sunt al naibii de serioasa (mai ales cand trebuie). sunt si abatuta uneori, si antipatica alteori (cand piticul negru se agita). sunt o oama nu o clowna.  ;D

--- Terminare citat ---
Nici n-am crezut c-ai fi.  :P . Numa `ca mie mi-a ajuns seriozitatea (incepand cu a mea) pana peste cap. Asa ca (probabil) exagerez cu glumele. Sper doar sa nu va simtiti jigniti (n-am intentionat asta niciodata, cu nimeni de aici) . Chiar imi asum riscul de a parea neserios.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă