Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
Guesswho:
si io care ma gandeam ca ai sa ma acuzi de plagiat... :whistle:
Caroline:
Se spune (nu mai stiu cine-a postulat-o primul) ca daca reusesti sa faci o femeie sa rada, e pe jumatate cucerita. N-am auzit sa spuna cineva asta si despre barbati. Asa ca e mai degraba valabil viceversa. ^-^
micaela:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 28 Martie 2012, 21:31 --- (Mica, nu e pentru tine, ca tu razi si-n somn, cred. :P
--- Terminare citat ---
:) nu chiar. sunt ceva mai vesela si glumeata decat media, e drept, dar nu sunt intotdeauna asa. uneori sunt al naibii de serioasa (mai ales cand trebuie). sunt si abatuta uneori, si antipatica alteori (cand piticul negru se agita). sunt o oama nu o clowna. ;D
micaela:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 28 Martie 2012, 22:06 ---Se spune (nu mai stiu cine-a postulat-o primul) ca daca reusesti sa faci o femeie sa rada, e pe jumatate cucerita. N-am auzit sa spuna cineva asta si despre barbati. Asa ca e mai degraba valabil viceversa. ^-^
--- Terminare citat ---
pe mine ma face sa rad Gigi Becali. m-o fi cucerit pe jumatate? pe care jumatate? ;D
Caroline:
Micaela... sunt sigura ca ai inteles ce vroiam sa zic. :) Si subscriu inclusiv la aia cu "uneori antipatica". Da' hai se ne jucam: nu conteaza care jumatate, ca oricum n-am zis in ce fel si scop este cucerita. :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă