Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (219/417) > >>

Caroline:
Acum cativa ani eram pe un alt site de socializare si unul isi pusese nickname-ul spal, calc, fac mancare. Nu cred ca a avut mare succes, comentariile aratau ca femeile o iau drept gluma, iar de la barbati nu prea erau comentarii. Probabil fiindca suna prea a "Sunt atat de disperat, incat spal, calc, fac mancare, numai sa...", de parca asta ar conta cu-adevarat.

bit:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 28 Martie 2012, 19:24 ---exact la asta ma refeream, dar parca am indoieli ca ai accepta asta in viata reala. de exemplu, pt mine e importanta libertatea( nu aia prost inteleasa) din toate punctele de vedere, independenta financiara la fel. si ma gandesc ca tu, daca accepti sa stai acasa si sa faci treburi considerate de "femeie" ai sa ajungi la un moment dat sa nu te mai simti barbat, pentru ca rolurile sunt inversate.
adica, una e sa ne ajutam din cand in cand schimband rolurile (eu pot schimba un bec si-n lipsa ta, tu poti sa te ingrijesti de copii cat sunt la job)) si alta e sa o faci permanent.
Nu stiu, e un punct de vedere, poate ca tu esti exceptia.  :)

--- Terminare citat ---
Pai n-ai obsevat pana acu`ca-s unicat? Uite, daca nu ma crezi, iti dau si seria de motor si numaru`de sasiu si o sa vezi ca altu`nu egzista! :blush:
Cat despre familist...nu te supara, da-mi racesc gura degeaba. Nu ma stii. :P
a! si daca ar fi sa ma caracterizez intr-un cuvant, modest ar fi definitia. :strambatura:

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 28 Martie 2012, 14:16 ---el nu se simtea valoros prin ceea ce era ca om, ci doar prin ceea ce poseda (masina tare, femeie frumoasa, bani, etc). atitudine specifica barbatului imatur... :(

--- Terminare citat ---
sa te simti valoros ca ai porche panamera, femeie frumoasa si caramida de euroi in buzunar... chiar atitudine de barbat imatur :( barbatul matur conduce logan, are alaturi o vlajgana anosta (da' cu frumusete interioara ce sta sa dea p'afara) si prin buzunare ii fluiera crivatul.

micaela:
impresia mea e ca teoretizam prea mult. sa trecem la studiu de caz. de ce sunt eu single?  ;D

rocky:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 28 Martie 2012, 21:05 ---impresia mea e ca teoretizam prea mult. sa trecem la studiu de caz. de ce sunt eu single?  ;D

--- Terminare citat ---

chiar eram curios cind una din persoanele care posteaza frecvent pe forum va spune asta   :2funny:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă