Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (216/417) > >>

Guesswho:
esti sigur, bitek? ca m-am confruntat cu o astfel de situatie si crede-ma ca nu-i deloc placut.   :-\
el era bugetar, eu nu, eu ne vedeam pe pozitii de egalitate, el ma pusese undeva sus,  pe un piedestal..(si nu era cazul). cand am aflat exact ce gandea si ca se simtea insignifiant langa mine, am regretat si ma gandeam daca am facut eu ceva de a ajuns omul sa se simta asa. in timp mi-am dat seama ca era vorba doar de el, suferea de un complex de inferioritate dezvoltat inca din copilarie. iar viata langa un astfel de om poate fi foarte grea.

balanta:
... guesswho...daca ai sti cate situatii cunosc de genul asta... si subconstientul lucreaza independent de ce iti doresti... critica e prima arma de a-i scadea valoarea celuilalt si a-l taxa la toate nimicurile pt a-i cobora din "rang"... teoretia e teorie...practic fara o cunoastere profunda si autoprofunda cam greu...si chiar si cu toata cunoasterea tot greu, pt ca mecanismele sunt adanc inradacinate iar oamenii nu au rabdare pt sa "lucreze" la ei

de asta sunt preferate femeile simple, "neincomode", pt ca ele nu isi pun prea multe probleme existentiale mai departe de baza piramidei ... dar..."vanatoarea" dupa celelalte din treptele piramidei e interesanta!!!

steliana:
nu am intalnit barbati puternici care sa accepte langa ei "glugi"; nivelul ierarhiei - in opinia mea, egal pentru amandoi - este influentat de mai multi factori care cred ca vin in acord cu varsta si nevoile. evolutia situatiei se face la unison. nu completarea nevoilor, eliminarea lor!

Guesswho:

--- Citat din: balanta din Miercuri, 28 Martie 2012, 13:46 ---dar..."vanatoarea" dupa celelalte din treptele piramidei e interesanta!!!

--- Terminare citat ---
da, era tare mandru cand ieseam undeva, chiar daca il rodeau complexele pe interior...eram un "trofeu", imaginea noastra era de ochii lumii, daca-l vedea lumea la brat cu o femeie frumoasa, automat el se simtea valoros prin ceea ce poseda ...el nu se simtea valoros prin ceea ce era ca om, ci doar prin ceea ce poseda (masina tare, femeie frumoasa, bani, etc). atitudine specifica barbatului imatur... :(

Guesswho:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 28 Martie 2012, 13:55 --- nu completarea nevoilor, eliminarea lor!

--- Terminare citat ---
ce spui tu, Steliana, e idealul. nu spun ca nu e posibil, ci doar ca e nevoie de multa munca pana acolo... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă