Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
bit:
Mai pune si factorul dumb luck...
micaela:
--- Citat din: balanta din Miercuri, 28 Martie 2012, 12:09 ---eudeci eu raman la parerea mea iubirea nu are legatura cu casatoria, singuratatea nu are legatura neaparat cu iubirea, familia nu are legatura uneori nici cu una , nici cu alta ...din pacate...
--- Terminare citat ---
m-ai bagat in ceata :D ;D
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 28 Martie 2012, 11:54 --- sunt dispusa sa incerc sa-mi ameliorez fobiile mele (odata ce le identific), dar nu si sa ma "conformez" tolerandu-i unui barbat toate acele fobii, fara urma de constientizare sau dorinta de a face ceva in acest sens... doar pentru ca el e barbat si "are dreptul".
--- Terminare citat ---
din pacate, sunt foarte multi care prefera sa le nege mai degraba decat sa la constientizeze, sa le accepte si sa incerce sa le rezolve :(
Guesswho:
--- Citat din: admin din Miercuri, 28 Martie 2012, 08:55 ---Barbatul mai scriam eu pe aici, inca nu s-a adaptat la ideea de egalitate cu femeia si vrea sa i se recunoasca cel putin la nivel mental, dominatia in cuplu. Chiar daca lasa impresia, chiar daca incearca sa para modern si sa accepte egalitatea, barbatul nu poate si nu a depasit inca ideea ca este the boss.
--- Terminare citat ---
atat de adevarat...dar cred ca includem aici doar barbatii imaturi, nu?
pentru ca barbatii maturi n-or sa se teama si n-or sa fuga atunci cand intalnesc o femeie de acelasi nivel cu ei (social, financiar, profesional, etc), zic eu ::)
bit:
Ba chiar, daca tu ai un job super, nu ma deranjeaza neam sa stau acasa sa cresc copiii. Plus casa si toate cele. Insa daca faci greseala sa ma confunzi cu un subaltern (destul de frecventa, data fiind pozitia ta ierarhica) sau cu un "obect" casnic...see you on the other side. De fapt, nici acolo.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă