Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
micaela:
asa o fi. eu n-am depus efort decat in relatiile care am crezut ca au sanse mari, si-au fost numai doua in toata lunga mea viata (da, puteti rade :). acestea doua mi-au ocupat tot timpul, vorba unui prezentator spagatist ;D). din celalalte n-am incercat. :)
bit:
Io ziceam ca tre`sa-ti faca placere sa fii cu cineva, nu sa muncesti la relatie ca la job...nu zic ca nu depui efort, insa io as zice ca sansele de reusita ale unei relatii sunt cam invers proportionale cu efortul depus...
micaela:
si eu inclin sa cred ca_cu un person potrivit lucrurile ar trebui sa "curga" mai firesc, mai armonios, fara zbuciumuri si frictiuni mari. da' poate ma insel.
bit:
Nu cred. Io am patit-o cu "te iubesc da` mai lasa-ma dreaq-n pace ca ma omori. Si daca nu ma omori tu, in ritmu`asta o fac io, sa ma scap de mizerie". Da`n-am murit. :D. Insa s-a ales praful destul de repede dupa aceea. De-abia dupa aia am murit.
Caroline:
Eu stiu de ce sunt single: din cauza fobiilor barbatilor, eumerate anterior, by admin. Si stiu si care e problema mea: sunt dispusa sa incerc sa-mi ameliorez fobiile mele (odata ce le identific), dar nu si sa ma "conformez" tolerandu-i unui barbat toate acele fobii, fara urma de constientizare sau dorinta de a face ceva in acest sens... doar pentru ca el e barbat si "are dreptul".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă