Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
FIF:
da mari, le-am primit!
la punctul doi, trebuie sa ma abtin .... si asta pentru ca eu sunt dominant in tot ce fac! nu ar fi corect sa comentez cand stiu ca voi fi apriorii partinitor.
pot spune doar atat : e inevitabil ca unul dintre parteneri sa conduca intrun anumit domeniu .... mai departe intervine inteligenta de cuplu de a armoniza domeniile....
maria171:
ok, in privinta mesajului
in ceea ce priveste " cine e sefu"
de obicei barbatii se cred sefi
poate e in gena lor
atunci cand se simt amenintati devin tiranici
femeile singure au tendinta sa fie autoritare tocmai pt ca sunt obligate sa ia singure niste decizii
am o amica care isi creste singura fetita
cand iesim pe undeva, mereu ea ia deciziile: sa mergem acolo, sa facem una, sa facem alta
eu cred ca daca ai ajuns in stadiul asta nu mai ai sanse sa poti convietii cu cineva
in timp obosesti si iti e dor de linistea de dinainte
FIF:
chiar credeti ca e important cine conduce? eu am gresit tocmai pentru ca nu m-am impus in caZnicie ... am incercat sa facem lucrurile de comun acord, iar de la racul meu nu primeam decat "NU"... nu vreau sa ma repet sau sa judec pe cineva, dar viziunea mea e ca fiecare trebuie sa preia ceea ce face mai bine ..,. eu calcam si gateam ...
marcutza:
@FIF crezi ca e o rusine sau o denigrare ca intr-o casnicie, relatie, barbatul sa faca asemenea treburi?:)
eu una apreciez aceste aspecte binenteles sa nu devina obisnuinta si sa nu se ajunga la alte rele.
nu vad de bun augur sa se discute intr-o relatie de "cine-i seful?" cum spuneati si voi trebuie armonie si mai ales completare.
CristianNasalean:
Buna ziua si bine v-am gasit la toata lumea de pe acest forum! Datorita unui articol in Evenimentul Zilei am aflat despre acest site, iar paoi despre acest forum. Sper sa fie de bun augur!! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă