Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (207/417) > >>

steliana:
Atunci cand hotaram sa facem ceea ce ne este bine, totul este bine.

cixy1983:
Nu suntem single... atat timp cat avem prieteni :). Prieteniile dureaza o viata, cele adevarate, relatiile cu adevarat OK sunt foarte rare. Cred ca nu exista persoana in lumea asta care sa nu fi fost dezamagit in relatie macar o data.

cosminutzx:

--- Citat din: cixy1983 din Marți, 07 Februarie 2012, 10:04 ---Nu suntem single... atat timp cat avem prieteni :). Prieteniile dureaza o viata, cele adevarate, relatiile cu adevarat OK sunt foarte rare. Cred ca nu exista persoana in lumea asta care sa nu fi fost dezamagit in relatie macar o data.

--- Terminare citat ---
Corect

micaela:

--- Citat din: bubulina din Luni, 06 Februarie 2012, 22:42 ---Buna! Sunt Bubulina si  in primul rand vreau sa va felicit pentru acest concept. este cel mai ok din cate am studiat pana acum.
De ce sunt single? pentru ca am vrut intr-un moment al vietii (probabil nepotrivit) sa aflu ce se intampla cu casnicia mea.
Ceva scartaia, ceva lipsea si ma durea.......incepu-se sa lipseasca cu desavarsire dragostea aceea frumoasa care  leaga doi oameni.
De asta am fost acuzata la final...............am vrut sa stiu eu totul. Am aflat cu stupoare ca barbatul cu care eram casatorita de 17 ani are o relatie cu o colega de serviciu de un an si jumatate.
 Si pentru faptul ca nu am vrut sa traiesc in minciuna, am ajuns sa fiu single........
Aceasta este povestea mea de viata, si sa-mi spuneti voi daca am gresit alegand sa traiesc single

--- Terminare citat ---

daca ai facut asa cum ai simtit tu ca trebuie, probabil ca aceasta era calea de urmat.

si eu m-am intrebat, de multe ori, daca hotararea mea de a divorta nu a fost o hotarare neinspirata, mai ales ca aparent nu existau motive "majore" (cel putin in perceptia comuna) care sa justifice un pas atat de important ...
Am ajuns la concluzia ca daca asa am simtit atunci, cu atata intensitate, e musai ca aveam nevoie de schimbarea aceea de drum.  :) tot dupa 17 ani. o fi un numar fatidic? :D

Guesswho:
si 7 e fatidic?  ;)
hmm, parca mai degraba eliberator! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă