Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

De ce suntem single ?

<< < (206/417) > >>

rocky:
in cazul meu raspunsul e simplu: cu vreo 10 ani in urma a fost alegerea potrivita pentru a putea duce la capat o lunga lista de lucruri aminate sau dorite de prea multa vreme ... daca as fi ales sa stau intr-o relatie s-ar fi schimbat prioritatile si nu cred ca pica bine ...

de vreo 2 ani de cind lista e aproape finalizata am luat in cosiderare si ideea unei relatii, chiar s-a si intimplat pt o scurta perioada, dar pe linga citeva chestii educative care le-am retinut din toata povestea, am ajuns la concluzia ca single nu e nici rau, nici bine, la fel ca si in cazul unui cuplu - totul depinde de moment (atunci se observa cel mai clar care optiune ar fi mai avantajoasa fata de cealalta)

balanta:
...bun raspuns rocky! :)...e drept ca altadata nu as fi gandit asa! ;D

cixy1983:
Si daca unii pur si simplu nu sunt facuti sa traiasca in cuplu? Vedem prin filme eroi gen "lup singuratic"... :D Cuvantul e totusi un pic cam prea tare pentru ce vreau eu sa exprim aici. Ideea e ca... sunt oameni care nu suporta sa stea singuri nici 3 zile. Oare asta este o masura a cat de apropiat si impacat esti cu propria persoana? Poate ca, in unele cazuri, cei care prefera sa fie single sunt persoana care se simt foarte bine cu ei insisi si nu considera ca au nevoie de cineva pe post de... sa zicem sustinator... 24 de ore din 24, luni si ani la rand.

Daca stau sa ma gandesc mai bine... cred ca fiecare dintre noi are in minte o definitie a cuvintelor "cuplu", "relatie", "dragoste", "nevoie" si asa mai departe. Definitii care se intampla deseori sa nu bata deloc cu definitiile celorlalti. Pana la urma decizia de a fi sau nu single e legata de felul in care privim viata, nevoile, asteptarile pe care le avem de la noi insine si de la cei din jurul nostru, felul in care ne raportam la societate si la regulile ei, scrise sau nescrise. Daca e sau nu o greseala... asta vom stii abia la batranete si poate nici atunci :).

Caroline:

--- Citat din: cixy1983 din Luni, 06 Februarie 2012, 10:50 ---Poate ca, in unele cazuri, cei care prefera sa fie single sunt persoana care se simt foarte bine cu ei insisi si nu considera ca au nevoie de cineva pe post de... sa zicem sustinator... 24 de ore din 24, luni si ani la rand.

--- Terminare citat ---

Subscriu!  ;)

bubulina:
Buna! Sunt Bubulina si  in primul rand vreau sa va felicit pentru acest concept. este cel mai ok din cate am studiat pana acum.
De ce sunt single? pentru ca am vrut intr-un moment al vietii (probabil nepotrivit) sa aflu ce se intampla cu casnicia mea.
Ceva scartaia, ceva lipsea si ma durea.......incepu-se sa lipseasca cu desavarsire dragostea aceea frumoasa care  leaga doi oameni.
De asta am fost acuzata la final...............am vrut sa stiu eu totul. Am aflat cu stupoare ca barbatul cu care eram casatorita de 17 ani are o relatie cu o colega de serviciu de un an si jumatate.
 Si pentru faptul ca nu am vrut sa traiesc in minciuna, am ajuns sa fiu single........
Aceasta este povestea mea de viata, si sa-mi spuneti voi daca am gresit alegand sa traiesc single

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă