Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
De ce suntem single ?
cixy1983:
Multumesc pentru rapuns, Aleahim :). De respectat ma respect eu, stai linistit. Interesant este ca am aplicat deja ceea ce spui: am lasat inima sa-mi spuna ce sa fac si sfatul a fost prost. Speram ca data viitoare sa fie mai inspirata. Pana la urma cred ca trebuie si o urma de ratiune in... simtire. Nu ne putem repezi cu capul in zid doar pentru ca zidul ne atrage.
steliana:
daca am compara zidul cu trecutul ...
trecutul nu mai exista, ceea ce a fost nu mai poate fi schimbat. pierdem valoarea prezentului atunci cand ne cramponam de trecut. de ce sa fie trecutul, prezentul? de ce sa se piarda clipa, care este unica?
are dreptate aleahim! doar iubindu-ne atragem iubirea; acceptarea de sine la momentul prezent aduce cu ea renuntarea la autocritica :)
visdevara:
salutare...
oti:
sa ne iubim inseamna sa ne acordam mai mult timp, mai multa importanta, sa avem grija si de noi si de multe ori sa ne punem pe primul plan. tanjim adesea dupa un umar pe care sa ne sprijinim , dupa o mana intinsa care sa protejeze.
nu toata lumea face la fel.
nu trebuie sa ne pupam in oglinda ci doar sa incercam sa obtinem beneficii maxime cu eforturi minime ;)
bit:
Si sa constatam intr-un final ca totul e o mare loterie la care am tras (sau nu) un bilet (castigator. Sau nu). Si atunci ce rost au toate cele?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă