Povestea de mai sus legata de sasul acela este chiar foarte romantica

. Sunt de acord ca exista o pereche pentru fiecare, doar ca ne ia mai mult sau mai putin timp s-o gasim. Si da, atunci cand o intalnesti, te pocneste in moalele capului. Asta este o definitie mai dura a expresiei "dragoste la prima vedere".

Daca am putea defini "single convins"

)... In ce ma priveste intotdeauna mi-am dorit independenta, sa stau pe picioarele mele si sa nu depind de altcineva din punct de vedere financiar, sa fiu stapana pe programul si pe viata mea. Acum, cand am reusit sa ajung acolo, am realizat ca toate relatiile in care am intrat imi cereau sa jertfesc o buna parte din independenta asta obtinuta cu greu. Eu eram mereu gata sa ofer spatiu, libertate si egalitate celuilalt insa reciproca nu era valabila. As vrea sa fiu "eu si tu" intr-o relatie, nu "noi". Cuvantul "noi" mi se pare ca cumva depersonalizant. Eu ma gandesc la partener nu ca la jumatatea mea ci ca la un alt intreg care ma ajuta (si pe care-l ajut) sa fie mai bun(a), sa evoluez(e). Sau am avut eu ghinion sa nimeresc in mijlocul unui grup care are senzatia ca partenerul este geaman siamez?

Ca si concluzie, cred ca sunt single din convingere, cel putin deocamdata.