Autor Subiect: Invitatie la cafea!  (Citit de 581148 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Re: Invitatie la cafea!
« Răspuns #315 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:07 »
am terminat de baut cafeaua @carmentoma. :) felicitari fiului tau :) de ce nu il iei si pe baiat cu tine, am inteles ca este singur (sper sa nu gresesc) ?:)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #316 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:15 »
    As fi vrut sa vin cu el, dar nu vrea! Daca data viitoare ne intalnim intr-un Mall, undeva, venim impreuna,iar el el va merge la filme! Ii place sa savureze un film bun in sala de cinema, mult mai mult decat acasa! Ca si mie dealtfel!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #317 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:22 »
ok, atunci poate reusim sa ne regasim data viitoare si facem asa :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #318 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:49 »
   Buna dimineata, adm! Am vazut ca ai venit prinre noi! Ar fi trebuit sa iti pregatim noi o cafea tare, sas, de remontare!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #319 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:50 »
Imi doresc sa aveti o intalnire placuta si sa va petreceti o dupamiaza si seara ca intre niste prieteni vechi...Deja va cunoasteti de vreo 3 saptamani, dar cred ca ati povestit mai mult decat ati facut cu alte persoane cunoscute o viata...
Azi am si eu un program relax: dimineata este Targul Sasoaicelor la Forumul German, apoi se deschide la Mediu expozitia de flori, de unde n-am lipsit niciodata, apoi plec la Sibiel, petrecem un pic, pentru ca la mine Pastele este doar munca si nu am prilejul sa ma bucur cu adevarat de sarbatoare. Maine dimineata la pescuit, sper ca de data asta sa nu fiu din nou cel mai ...de pe balta. Dimineata am lucrat cu atata placere in gradina, mi-am taiat trandafirii, am scos jardinierele afara, piticii, decorurile si am pus un cativa crini imperiali. Ma simt grozav dupa 2 - 3 ore de lucru in gradina, pentru mine este cea mai relaxanta activitate. Un week-end placut ne intalnim pe forum, doar duminica seara. Vreau sa profit de vremea asta frumoasa si de aerul de la Sibiel. Are sa fie plin de lume, asa ca o sa fie sper un week-end reusit.
Inca o data zile  frumoase tuturor si sa va bucurati tot de minunea asta care a inceput: primavara!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #320 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:50 »
    ;D Am vrut sa scriu "asa" nu "sas"!! Graba! Dar e scuzabila: intentia conteaza!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #321 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:51 »
multumim gigi :) o zi buna si tie :) poate aplici niste poze cu noua infatisare a gradinii ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #322 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:51 »
Pentru mine intalnirile sunt cele mai simple din punct de vedere al pregatirii...De piepten nu am nevoie, iar jeansii si un tricou sunt suficiente. Bineinteles ca din cand in cand ma mai si incalt...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #323 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:52 »
Da promiteam intr-adevar, dar asteptam sa infloreasca toate, sa fie buchetul pe care vi-l ofer cat mai mare!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #324 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:54 »
ok, multumim...dar mie nu-mi place sa primesc flori  :-\ sper sa nu supar prin asta dar...gusturi si gusturi :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #325 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:59 »
   pentru mine e invers: oricat de substantial un cadou, daca nu are alaturi si o floare, parca e incomplet!  Sau cadoul poate sa lipseasca cu desavarsire iar floarea sa fiecat de modesta, chiar si  rupta dintr-un gard! Imi amintesc ce fericita eram cand Edi, baiatul meu , venea in casa cu floricele adunate de peste tot! Toti vecinii ma invidiau pentru asta, in sensul bun, bineinteles! Acum nu prea mai face asta! Deh, e mare!  ;D

maria171

• Vizitator
« Răspuns #326 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 10:01 »
 :D :D

adria

• Vizitator
« Răspuns #327 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 10:49 »
marcutza, nu te supara, dar ce se intampla in bucuresti? nu mi-am putut da seama
e vreo intalnire?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #328 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 10:53 »
Da! te asteptam si pe tine, adria, daca poti sa vii! Vezi amanunte la topicul despre Singlecamp Bucuresti! O zi buna!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #329 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 14:15 »
Ziua buna la toata lumea!

E week-end si in Bucuresti e o zi superba. :D