Targul la care am participat eu este specializat pe turism corporate, adica mai simplu se adreseaza firnelor pt incentive-uri, conferinte, congrese etc. De fapt aici este grosul si untul turismului, aici se invart cei mai multi bani. Asa ca o masura si reper comparativ cu ce se obtine din leisure (turismul individual si de vacanta), colega mea din Paris are in dreulare o actiune de doua milioane de euro...Faceti o socoteala simpla si o sa vedeti ca pt a ajunge la a colecta aceasta suma din leisure este nevoie de concediul a peste 400 de persoane....
Sunt locatii foarte potrivite pentru circuite, de aceea am si programat intalniri pe destinatiile circuitelor noastre. Cunoscand face to face sales managerii este foarte usor apoi sa stabilesti conditii bune de pret...
Croaziera da Gabi, si eu imi doresc de mult sa fiu astfel rasfatat. Este foarte posibil sa propun si o astfel de actiune, doar ca inca nu sunt negociate tarifele pentru 2011. nimeni inca nu poate sa aprecieze cererea de anul viitor, asa ca toti se feresc sa lanseze ofertele. Am sa va anunt in timp.