Autor Subiect: Invitatie la cafea!  (Citit de 588618 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Re: Invitatie la cafea!
« Răspuns #150 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:06 »
@awana, sper ca totul e ok la tine :) te asteptam :)

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #151 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:06 »
Sa va spun povestea ceaiului ...am fost invitata de un prieten la un barulet sa bem o cafea , dar el nu bea cafea :)) asa ca si-a comandat un ceai care a fost adus intr-o cana speciala si mirosea bestial ( eu care nu prea ma dadeam in vant dupa ceai ) am cerut si eu unul a fost absolut delicios...si uite asa am ajuns sa hoinaresc prin magazine sa imi caut acea canita speciala si acele ceaiuri si am gasit chiar un magazin specializat , care nu am sa ii fac reclama acum in care gasesti toate sortimentele de ceai ( mie imi place cel de caramel) si unde poti sa servesti un ceai , poti frunzari o carte ... avand 2 masute discrete , foarte dragut doar ca eu nu ma dau in vant ptr ca am un viciu - fumatul.:(. De atunci prietenele mele sunt "abonate" la ceaiul meu de acasa. ::)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #152 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:17 »
@Luna buna gazda :)

am citit povestea ceaiului, canitei :) ai spus ca fumezi si mi-am permis sa adaug o poveste.
nu sunt fumatoare si nu am fost, am primit invitatia de a merge intr-o seara sa "fumez" narghilea. ok, mi-am spus, sunt deschisa incercarilor, noului, provocarilor si am acceptat.
locatia super, eleganta, stil si lumea linistita. ambient muzica exact pt acest gen de activitate.
ce sa mai, mi-a placut, pana aici. aveam emotii sincer sa spun, au fost aduse 2 narghile si am fost rugati sa alegem aroma siiii, pt mine cel putin, surpriza placuta = "fumatul" din narghila se putea asocia cu un ceai. pot spune ca a fost perfect, m-am simtit f bine, gustul ceaiului era uimitor, senzatia de a trage din narghila cu aroma era inedita.
combinatia ceai - narghila, pt mine, a fost super, nu am crezut ca poti fuma fara sa-ti miroasa hainele si n-am crezut ca ceaiul poate fi atat de bun in combinatia de mai sus.

Offline FIF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • cine urca mai sus?
« Răspuns #153 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:20 »
va dau o idee : intro cana mare, doua lingurite de ness, doua de capuccino (de preferat fara zahar), doua pastile de indulcitor si un lapte de cafea. in functie de calitatea si aroma de la capuccino, puteti avea experiente fain in fiece zi!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #154 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:25 »
Daca n-ati mai reusit sa postati poze era din cauza spatiului, l-am marit cand am observat ca nu reusesc sa postez foto cu gradina si sera!

Arata OK gradina Admin.
@awana, sper ca totul e ok la tine :) te asteptam :)

Am venit dar nu pot sa spun ca totul este OK. Nu am avut o zi prea buna, din contra nu sunt deloc in forma stralucita. Vin acuma pe aici si sper sa imi ridicati moralul care este la "pamant " in momentul de fata. Sunt boabe! Se mai intampla! ???

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #155 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:31 »
hai @awana, suntem aici si suntem sa te ajutam, te asteptam :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #156 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:34 »
Am adescoperit de curand un tip de capucino cu sortisoara. Este bestial! Va recomand din tot sufletul!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #157 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:38 »
Citat din: marcutza link=topic=134.msg206 :'(2#msg2062 date=1269178286
hai @awana, suntem aici si suntem sa te ajutam, te asteptam :)

Multam marcutza, sper sa ma  soateti din starea "jalnica" in care sunt acum. Am incercat sa ies in parc si a fost un fiasco total - aglomeratie de nu stia lumea. Apoi am umblat prin cartier unde era mai liniste ca in parc dar in schimb am obosit peste masura. Iar acum am luat la " bord" o visinata si tot mai vreau. Stiu ca nu e bine, dar nu ma pot abtine. :'(
Incercati voi o reteta "miraculoas". Poate da rezultate. Nu stiu ce sa fac cand ma apuca " deznadejdea".

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #158 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:44 »
Qawana, vorbeste cu noi, spune ce a determinat caderea ta de azi :) hai, nu te ingrijora de visinata, esti motivata :)

@awana vorbeste hai :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #159 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:45 »
Dca tot e cafenea vin cu un latte machiatto de la dolce gusto.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #160 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:50 »
Qawana, vorbeste cu noi, spune ce a determinat caderea ta de azi :) hai, nu te ingrijora de visinata, esti motivata :)

@awana vorbeste hai :)

Marcutza cand nu stiu sa cum sa rezolv problemele si lucrurile care se intampla in jurul meu ma deranjeaza peste masura ma refugiez intrun pahar de "alcool". Ma "relaxeaza" - adica imi adoarme simturile si pot sa merg mai departe-"taras grabis"- nu conteaza cum - totul este sa uit de enervare, de oboseala, de inutilitatea care ma cuprinde. imi pare rau, nu sunt in cea mai buna forma. Consult si un psihiatru si tot nu ajuta mare lucru. :'(

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #161 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:50 »
@Luna buna gazda :)

am citit povestea ceaiului, canitei :) ai spus ca fumezi si mi-am permis sa adaug o poveste.
nu sunt fumatoare si nu am fost, am primit invitatia de a merge intr-o seara sa "fumez" narghilea. ok, mi-am spus, sunt deschisa incercarilor, noului, provocarilor si am acceptat.
locatia super, eleganta, stil si lumea linistita. ambient muzica exact pt acest gen de activitate.
ce sa mai, mi-a placut, pana aici. aveam emotii sincer sa spun, au fost aduse 2 narghile si am fost rugati sa alegem aroma siiii, pt mine cel putin, surpriza placuta = "fumatul" din narghila se putea asocia cu un ceai. pot spune ca a fost perfect, m-am simtit f bine, gustul ceaiului era uimitor, senzatia de a trage din narghila cu aroma era inedita.
combinatia ceai - narghila, pt mine, a fost super, nu am crezut ca poti fuma fara sa-ti miroasa hainele si n-am crezut ca ceaiul poate fi atat de bun in combinatia de mai sus.

da da ...cu narghileau am avut si eu experienta placuta ..dar ca un fumator ce sunt am aprins o tigara dupa narghilea:)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #162 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:54 »
@awana, indiferent ce se intampla, nu cred ca este de nerezolvat, de netrecut, de neinvins :)

gandeste-te ca privind in urma pierzi prezentul si nu apuci viitorul.
nu-ti adormi simturile, pune-le la treaba ca sa poti, ca sa te ridici.
noi suntem aici, orice ai nevoie si te putem ajuta, doar trebuie sa spui.

:-*

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #163 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:55 »
@Luna :)))

vicii cu vicii si iar vicii, astia sunt oamenii, astia suntem cu bune si rele :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #164 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:59 »
@awana, indiferent ce se intampla, nu cred ca este de nerezolvat, de netrecut, de neinvins :)

gandeste-te ca privind in urma pierzi prezentul si nu apuci viitorul.
nu-ti adormi simturile, pune-le la treaba ca sa poti, ca sa te ridici.
noi suntem aici, orice ai nevoie si te putem ajuta, doar trebuie sa spui.

:-*

Multam marcutza pentru incurajari, dar am momente ca cel de astazi in care nu ma intereaza nimic, nici viitor, nici nimeni, poate sa moara omul langa mine si eu sunt de "lemn". As trece peste orice ca sa am confortul meu "egoist", fara pic de remuscare. Cred ca sunt un "monstru".