Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
pe_jumate:
as pune si eu daca as sti cum sa fac :-\.. photobucketul e plin.. invatati-ma, va rog, sa postez imagini de pe photobucket!
carmentoma:
--- Citat din: pe_jumate din Vineri, 30 Aprilie 2010, 10:19 ---as pune si eu daca as sti cum sa fac :-\.. photobucketul e plin.. invatati-ma, va rog, sa postez imagini de pe photobucket!
--- Terminare citat ---
--- Citat din: pe_jumate din Vineri, 30 Aprilie 2010, 10:19 ---as pune si eu daca as sti cum sa fac :-\.. photobucketul e plin.. invatati-ma, va rog, sa postez imagini de pe photobucket!
--- Terminare citat ---
Subscriu si eu la cele de mai sus! Multumim, anamama13! Lasa ca, mai devreme sau mai tarziu, invatam si noi! Pana atunci sa ii dam Cezarului ce-i al Cezarului!
carmentoma:
Si aici, anamama13, merci pentru cafea! Si, cu privire la weekend, vremea sa tina cu noi, ca de restul ne-am ocupat in detaliu! Avem, fiecare acolo unde si-a propus sa plece, distractia garantata si prietenii alaturi!!
silviu:
Ayouni:
in principiu, eu urmez pasii din print screen-urile atasate, click optiuni aditionale, apoi browse, atasez una sau daca vreau mai multe dau clic pe " mai multe fisiere atasate", una cate una. dar proababil sunt mai multe posibilitati.
atasez si o foto de orhidee din selva ecuatoriana, asa ca bonus! zi buna!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă