Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (15/584) > >>

admin:
Nu stiu in ce domeniu exact lucrezi - asta o sa o auzim la Sibiel - ce remarc este o pasiune si o perseverenta tipic feminina. Daca am putea fi si noi barbatii la fel!

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 19:54 ---Nu stiu in ce domeniu exact lucrezi - asta o sa o auzim la Sibiel - ce remarc este o pasiune si o perseverenta tipic feminina. Daca am putea fi si noi barbatii la fel!

--- Terminare citat ---

Si barbatii fac ce isi propun  si fac foarte bine.

admin:
Multumesc pentru remarca pozitiva si acum vorbesc in numele a 4 miliarde de barbati. Totusi nu cred ca suntem toti la fel si ca meritam astfel de remarci...Daca te uiti de la 19.00 - 19.30 la stiri o sa-ti dai seama de ce spun asta.

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 19:59 ---Multumesc pentru remarca pozitiva si acum vorbesc in numele a 4 miliarde de barbati. Totusi nu cred ca suntem toti la fel si ca meritam astfel de remarci...Daca te uiti de la 19.00 - 19.30 la stiri o sa-ti dai seama de ce spun asta.

--- Terminare citat ---

4 miliarde de barbati ... si locurile unde nu sunt femei sunt cateva - manastirile budiste si insula Athos! Bietii de voi! ::)

Ha, ha,ha!

admin:
Dar Tibetul si Athosul sunt destul de spatioase si incapatoare!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă