Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (12/584) > >>

almi_gabi:

Uite admin ceva ....  de prins. Nu cred ca reusesti cu undita.

admin:
De unde iei pozele, de reusesti intotdeauna promt, raspunsuri prin imagini?

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 17:30 ---De unde iei pozele, de reusesti intotdeauna promt, raspunsuri prin imagini?

--- Terminare citat ---

De pe net, dau cautare cu tema pe care o vreau - de exemplu acum am dat tema-pesti si apoi am adaugat cuvantul poze (sau imagini). Incarc apoi pozele cu  tinypic.com pentru a putea alege dimensiunea dorita pentru ca altfel ai vazut cum a iesit de dimineata cea despre cafea- cat tot eranul si nu este prea estetic.

admin:
Uite cum invata omul la batranete! Eu aveam o intreaga cazna cu resize pt poze. Le salvam cu saves as in pictures, apoi foloseam 2 adrese proprii de Email pt a le micsora...cam imbarligat, nu?

almi_gabi:
Uite mai clar.

Deschizi tema cu pozele dorite. Apoi dai click pe imaginea aleasa.
Deschizi tinypic.com. Copiezi adresa de http a imaginii alese ( ai grija sa fie deschisa pana la aparitia pe ecran a pozei marite).
Alegi pe tinypic varianta URL. Dai paste in prima casuta care apare sus , alegi apoi din casuta resize marimea pozei si dai upload. Apoi dupa ce se incarca copiezi url de la sectiunea de forumuri, este a doua casuta de sus si ii dai direct paste in mesaj fara a mai apasa pe altceva.
Succes! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă