Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
luciamanta:
--- Citat din: micaela din Joi, 02 August 2012, 14:59 ---Lucia, ti-a iesit marinel in cafea. tin sa fie, tin sa fie? ::) mai bine nickyblu sau nicolae decat baselu? ;D
--- Terminare citat ---
Mica, cred ca marinelul care mi-a iesit in cafea este cel care iubeste cinstea, constiinta curata, frumusetea interioara, pacea, bunatatea, binele, sacrificiul pentru ceilalti, armonia.... O exista oare marinelul acesta? Cred ca daca exista sta ascuns, e greu de gasit! Sau este mai tot timpul pe vapor, strabate lumea in lung si in lat! Poate maine imi iese altceva in cafea, nu mai este mult pana maine dimineata... :)
steliana:
--- Citat din: luciamanta din Joi, 02 August 2012, 21:15 --- cinstea, constiinta curata, frumusetea interioara, pacea, bunatatea, binele, sacrificiul pentru ceilalti, armonia....
--- Terminare citat ---
;D :2funny: :applause: ce mai calitati de marinel! poate cu norma intreaga intr-o parohie...
micaela:
--- Citat din: luciamanta din Joi, 02 August 2012, 21:15 --- Mica, cred ca marinelul care mi-a iesit in cafea este cel care iubeste cinstea, constiinta curata, frumusetea interioara, pacea, bunatatea, binele, sacrificiul pentru ceilalti, armonia.... O exista oare marinelul acesta? Cred ca daca exista sta ascuns, e greu de gasit! Sau este mai tot timpul pe vapor, strabate lumea in lung si in lat! Poate maine imi iese altceva in cafea, nu mai este mult pana maine dimineata... :)
--- Terminare citat ---
Lucia, inteleg si achiesez total, numai ca, vorba stelianei, atunci trebuie sa-ti "cada" in cafea nu un preot (ca am mari indoieli privitor la calitatile multora dintre ei) ci un sfantuletz, o entitate de lumina. :) asa ca-ti urez o cafea luminoasa. :)
luciamanta:
Cafeaua de duminica trebuie sa fie cu caimac! Servesc cateva migdale, nu prajite, ci natur la cafeaua aburinda. Este un deliciu la care nu pot renunta. Va invit si pe voi, daca inca nu ati baut cafeluta de dimineata! :) :giggle:
luciamanta:
Astăzi sunteţi cam tăcuţi, care să fie motivul?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă