Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
Guesswho:
Multumesc Monique, in dimineata asta am avut si eu pofta de-o cafea :). Am servit-o c-o vecina de-a maica-mii, is tare nostime cum s-au invatat ele sa se adune dimineata la cafea. Cum maica-mea nu-i acasa, m-a gasit pe mine ;D Dar a fost simpatica, m-a pus in tema cu toate cate i s-au intamplat de cand m-am mutat de la ai mei, sa tot fie vreo 11 ani de atunci ::)
NICOLAE:
--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 27 Mai 2012, 16:39 ---cand afla de SC, unde suntem noi niste frumuseti si dragute :magic:
--- Terminare citat ---
....nu contesta nimeni ca nu sunteti frumoase,dragute ,educate dar la barbat dragostea intra prin ochi asa ca daca nu le dati sansa sa va ''admire'',
sansele scad cu 90 la suta asa ca deschideti un link pe picasa sa va vada lumea ori atrageti pe SC mai multi barbati :).Asta imi aminteste de un sfat citit pe undeva ,,,,daca vreti sa agatati mai incercati si la biserica nu numai in cluburi,,,,in cazul vostru ar fi cam invers :):).
Mari_a:
China... Nu bem cafeaua asa... oricum! :D
Guesswho:
:D da, tre` sa fie perfect aliniate
dupa ce am vazut poza, am verificat. si-a mea e perfect aliniata pe bratul fotoliului, in diagonala cu laptopul :giggle:
Caroline:
;D Si io care credeam ca sunt obsesiv-compulsiva cu ordinea... :crazy2:
@ Nicolae, regula este ca SC nu e pro-relatii de cuplu. In alta ordine de idei, o discutie la cafea life face mai mult decat toate "pozele" de pe orice site de socializare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă