Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (567/584) > >>

Guesswho:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 15 Mai 2012, 10:07 ---........bei cafea făcută la ibric?

--- Terminare citat ---
wow! n-am mai baut cafea la ibric de pe vremea cand locuiam cu ai mei parinti... ::) vara o savuram dimineata sub bolta de vita de vie... :)
ce amintiri mi-ai starnit , lucia  :flori:

almi_gabi:
in week-end-uri ma rasfat, cafeaua o fac la ibric; chiar de cand o cumpar tanti de la magazin ma intreaba cum sa o macine - pentru ibric sau pentru expresor!  :)

luciamanta:
   Guesswho si Gabi, în epoca electrocasnicelor multă lume a cam uitat de ibric, există azi în orice bucătărie filtrul, espressorul sau automatul de cafea. Pentru o cafea reuşită la ibric, cafeaua trebuie să fie proaspăt măcinată, altfel îşi pierde aroma.

luciamanta:
Buna dimineata! Cafeluta este gata! Treziti-va la realitate!

almi_gabi:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 15 Mai 2012, 12:56 ---.... Pentru o cafea reusită la ibric, cafeaua trebuie să fie proaspăt măcinată, altfel îsi pierde aroma.

--- Terminare citat ---

eu o cumpar in pungulite care au sistem de etansare si pe care le apstrez in frigider ; tine mai bine cafeaua

multam de cafea Luci, tocmai ma gandeam ca ar merge ceva  sa ma trezesc ca e cam innorat si vremea ma indeamna la somn !  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă