Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (560/584) > >>

Guesswho:

--- Citat din: dauina din Vineri, 04 Mai 2012, 22:25 --- ;) asa i-am spus si eu, dar mi-a replicat ca daca e un singur pahar merge si la ...single!!!! are umor rau, dom' doctar asta al meu...tot timpul are o gluma pe tava, pt pacienti!!!

--- Terminare citat ---
da, are dreptate doctoru` daca-i vorba de un pahar clar e pt single. eu ma gandisem la o sticla  :blush:...in doi  ::) pana una-alta, n-am nici sticla, nici partener...totusi, partea cu sticla e cel mai uosr de rezolvat  ::)

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 04 Mai 2012, 22:27 ---Pai e logic... Tin minte ca ultima data cand mi-am luat tensiunea era 11 cu 8 ("tensiune de aviator") dupa un Pasti, cand aveam deja la activ o cafea tare si doua pahare de vin rosu. In timp ce intr-o zi normala la munca, chiar dupa 3 cafele, aveam 9 cu 3. Asa ca nu e de mirare ce-a spus doctoru'.  :P

--- Terminare citat ---
9 cu 3? si mai esti in viata? :o cred ca e o greseala...

Caroline:
Nu e o greseala, asta era la ora 15, dupa 3 cafele la birou. Pe vremea aia, eram hipotensiva... cresterile de tensiune de la divort tocmai ce m-au adus la normal.  :crazy2:

luciamanta:

almi_gabi:
fac ce fac si tot cedez atractiei pe care o are cafeaua asupra mea  :coolsmiley:
de la cestile mari, la canutele minuscule, nici nu conteaza , cafeaua este ceea ce eu numesc democratia de dimineata   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă