Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (558/584) > >>

Guesswho:
nostima postare, gabi.
nenea doctoru` zice ca tre` sa beau iar cafea, desi nu-s deloc impacata cu asta. de mai sus mi se potriveste stilul original  ;)

almi_gabi:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 04 Mai 2012, 20:33 ---
nenea doctoru` zice ca tre` sa beau iar cafea....
--- Terminare citat ---

sa il asculti   :giggle:
cu toate ca e cam ciudat, de obicei nenea doctoru' zice sa nu mai bem

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 04 Mai 2012, 20:38 ---sa il asculti   :giggle:
cu toate ca e cam ciudat, de obicei nenea doctoru' zice sa nu mai bem

--- Terminare citat ---
io-s cam rebela, nu ascult de oricine, dar cand e vorba de sanatatea mea inteleg ca nu prea e loc de negociere.
daca nu gasesc alta modalitate sa-mi mai cresc tensiunea, am sa-l ascult  ::)

almi_gabi:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 04 Mai 2012, 20:48 ---....
daca nu gasesc alta modalitate sa-mi mai cresc tensiunea...

--- Terminare citat ---

eh, tu vrei sa o cresti, eu sa o scad ca imi creste tensiunea instantaneu in fiecare zi cand trebuie sa circul prin cartierul meu unde se face metrou si unde sut blocate toate arterele principale si deviata circulatia si totul e un santier general   :tickedoff:

Guesswho:
si la Iasi unde lucrurile stau exact la fel, tot orasul e devastat, dupa ce au asfaltat cat de cat dupa stricaciunile facute de zapada si inghet, mai-marii orasului au hotarat ca trebuie ingropate firele  |o. asa ca s-au apucat de sapat. dar culmea, inca nu m-au enervat atat incat sa-mi cresca tensiunea permanent  ;D
gabi, hai sa facem o echilibrare de tensiuni, tu-mi dai putin din prea-plinul tau si ajungem amandoua la normal. ce zici?  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă