Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (552/584) > >>

Mari_a:
Si eu am o cana care-i "cana mea de cafea - nu pune nimeni mana pe ea" (doar pisica-si mai baga mustatile din cand in cand! dar nu bea, doar o miroase). Uite de-astea mi-ar placea:

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 06 Aprilie 2012, 07:41 ---Carolina cana o sa fie pentru cafea sper !!!  :D

--- Terminare citat ---

Da' pentru ce altceva?  :o Cana am inaugurat-o azi dimineata, o sa ma straduiesc sa-i fac si o poza, ca sa fiu on-topic!  ;D

Off topic, confirm ca asa a fost. Saptamana asta, scolile s-au golit si s-au umplut orasele, muzeele, stadioanele, parcurile si padurile de copii. Copiii au avut un impact deosebit pe unde am fost, toata lumea ne-a ajutat benevol. Ieri, Sibiul era plin de grupuri de copii cu profesori. Insa nu numai ghizii muzeelor, ci si profesorii, invatatorii si educatorii au facut intre 5 si 10 km pe jos zilnic. Cu autocare sau microbuze, nu mai socotesc.  :)

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 06 Aprilie 2012, 09:28 ---Caffeine Kick

--- Terminare citat ---

ce haioase (sofisticate cum le descrie acolo  :coolsmiley: ), imi plac ; si eu mi-as baga mustatile prin ele  :thumbup:

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 05 Aprilie 2012, 10:46 ---frumos spus, luciamanta  :)
a propos de cani, am un "pitic" pe creier cu tema asta, imi place sa colectionez cani, doar din cele mari...
--- Terminare citat ---
mai bine colectionai masini. din cele mici si cu cai multi. parerea mea.

Caroline:

--- Citat din: silviu din Vineri, 06 Aprilie 2012, 11:55 ---mai bine colectionai masini. din cele mici si cu cai multi. parerea mea.

--- Terminare citat ---

Si eu is cu canile... de prin toate locurile pe unde merg. ;) Avantajul e ca te poti bucura de ele si daca n-ai enspe garaje.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă