Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
Mari_a:
Un ceai fierbinte pentru tine. Pentru care tine? Pentru tine, cea/cel care citesti aici. Ia-ti o ceasca si hai sa stam la taifas...
Buna dimineata!
anyasolo:
`Neata la toata lumea :)
Sunt noua pe aici,pe forum, in Camp, inca citesc, vreau sa va cunosc, din umbra, din spatele cortinei... sper ca nu va deranjeaza
Mari_a te-ai intrebat cum se numeste "dependenta de forum"...cred ca as putea sa definesc - pentru mine,cel putin...- ca fiind o "terapia singuratatii"
Nu vreau sa sune trist, dar emailu`- invitatie/ intrebare care l-am primit ceva timp in urma de la admin, Gigi, a "venit" la timp, si cu "timp" de gandire, de visare, de sperante, de altceva.
Am descoperit- citind in postarile de pe forum, ca, sunt foarte multe lucruri si simtiri, fel de a fi/ gandi, identice cu ale mele...mai ramane sa ne cunoastem si real, nu numai virtual.
Mari_a:
'Neata anyasolo din Bucuresti! Aaa... din Vaslui. Din Braila. Ah, stiu, din Fagaras! :D Cum sa ne deranjeze? Si noi pe tine! :) Ne vedem in martie la Sibiel (si mai la... Vale :) ) Abia astept! :D
Pana atunci... sa va desprimavarati bine! :)
anyasolo:
:D... din Fagaras... o sa fiu la Vale...mai "la vale" :)
O zi faina va doresc, indiferent ce iarna avem!
Aici, la Fagaras, suntem obisnuiti cu ce este afara. Cand eram mica, zapada, troienele erau mari-de 1 m si mult ger.Ai mei aruncau apa seara, in curte, si ne faceau "patinoar" mie si fratelui meu.Era frumos! Totul alb si calm,asa le-am perceput acele vremi,timpuri.
varsator38:
Buna dimineata tuturor!..cafea pentru inceput,apoi ceaiul tau prinde bine Mari!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă