Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (539/584) > >>

whitelion1973:
buna seara, buna seara..am revenit si eu...cu multa ceata si nema zapada.....stai si eu pe aici sa ma incalzesc la un ceai... O0

admin:
Cu gandul la gogosile si henclesh-ul lolelor, m-am trezit cu noaptea in cap. Sunt deja la a doua cafea, sper ca pana deseara sa nu bat recordul. Cafeaua este ceva care-mi place atat de mult, incat nu rezist la aroma ei. Daca trec pe undeva si ii simt mirosul, vreau si eu...
Ma uit pe geam si vad ca zapada s-a topit deja pe jumatate. Aseara am fost la ziua Dorei si cand am iesit de la "Bolta Rece" aveam senzatia de primavara. Un aer cald si placut, ca de aprilie. Primavara este insa departe, vantul acesta cald e doar o amagire, mai avem ceva zile de ger. Chiar dimineata m-am uitat la vreme sa vad cum v-a fi, sunt cu lemnele pe final la Sibiel si am emotii ca se termina pana vine caldura.

Auleu, am luat-o cu vremea, ca aia care vor de vorba...

Am plecat spre Agnita, la "lole", o duminica placuta tuturor!

Monique:
Buna dimineata!O cafea pentru doritori. Sa va bucurati de zapada!

Mari_a:
Buna dimineata! O cafea "la pat", pentru lenesii care s-au trezit abia acum!  :)

Multumim Monique. Eu m-am bucurat putin ieri, cand era cam topita, si ma pregatesc sa ma bucur ceva mai mult azi. Nush cum e, ca inca nu mi-am facut curaj sa scot nasul afara. Deocamdata am deschis word-ul si ma gandesc sa scriu ceva pentru topicul "Dependente". Dar zau daca stiu cum ii zice la dependenta asta de forum...  ::)
O zi frumoasa tuturor!

Guesswho:
E cam tarziu pentru cafea, dar ce ziceti de o invitatie la un vin fiert cu scortisoara? :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă