Autor Subiect: Invitatie la cafea!  (Citit de 589287 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Invitatie la cafea!
« Răspuns #2685 : Joi, 02 Februarie 2012, 17:16 »
Care -19 grade, poate la pranz! Azi-dimineata, -25... in 10 minute pana la scoala cred ca a inghetat si cafeaua in mine, ca degetele nu mi le mai simteam deloc...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2686 : Vineri, 03 Februarie 2012, 08:48 »
Buna dimineata...  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #2687 : Vineri, 03 Februarie 2012, 10:13 »
Buna dimineata :)
Ma alatur, aduc si-un espresso  ;)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2688 : Vineri, 03 Februarie 2012, 10:49 »
Guesswho, express yourself, ca sa zic asa   :D . Te citesc cu interes pe "dezvoltari proprii si personale"  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #2689 : Vineri, 03 Februarie 2012, 11:21 »
Da, merg pe un drum nou, frumos si interesant, al regasirii de sine, al autocunoasterii si ma bucur ca am gasit aici oameni care gandesc asemeni mie, cu pasiuni comune si cu simtul umorului.:)

Offline whitelion1973

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #2690 : Sâmbătă, 04 Februarie 2012, 20:31 »
buna seara, buna seara..am revenit si eu...cu multa ceata si nema zapada.....stai si eu pe aici sa ma incalzesc la un ceai... O0

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #2691 : Duminică, 05 Februarie 2012, 07:34 »
Cu gandul la gogosile si henclesh-ul lolelor, m-am trezit cu noaptea in cap. Sunt deja la a doua cafea, sper ca pana deseara sa nu bat recordul. Cafeaua este ceva care-mi place atat de mult, incat nu rezist la aroma ei. Daca trec pe undeva si ii simt mirosul, vreau si eu...
Ma uit pe geam si vad ca zapada s-a topit deja pe jumatate. Aseara am fost la ziua Dorei si cand am iesit de la "Bolta Rece" aveam senzatia de primavara. Un aer cald si placut, ca de aprilie. Primavara este insa departe, vantul acesta cald e doar o amagire, mai avem ceva zile de ger. Chiar dimineata m-am uitat la vreme sa vad cum v-a fi, sunt cu lemnele pe final la Sibiel si am emotii ca se termina pana vine caldura.

Auleu, am luat-o cu vremea, ca aia care vor de vorba...

Am plecat spre Agnita, la "lole", o duminica placuta tuturor!

Offline Monique

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 274
« Răspuns #2692 : Duminică, 05 Februarie 2012, 08:19 »
Buna dimineata!O cafea pentru doritori. Sa va bucurati de zapada!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2693 : Duminică, 05 Februarie 2012, 08:48 »
Buna dimineata! O cafea "la pat", pentru lenesii care s-au trezit abia acum!  :)

Multumim Monique. Eu m-am bucurat putin ieri, cand era cam topita, si ma pregatesc sa ma bucur ceva mai mult azi. Nush cum e, ca inca nu mi-am facut curaj sa scot nasul afara. Deocamdata am deschis word-ul si ma gandesc sa scriu ceva pentru topicul "Dependente". Dar zau daca stiu cum ii zice la dependenta asta de forum...  ::)
O zi frumoasa tuturor!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #2694 : Duminică, 05 Februarie 2012, 19:12 »
E cam tarziu pentru cafea, dar ce ziceti de o invitatie la un vin fiert cu scortisoara? :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2695 : Luni, 06 Februarie 2012, 06:51 »
Un ceai fierbinte pentru tine. Pentru care tine? Pentru tine, cea/cel care citesti aici. Ia-ti o ceasca si hai sa stam la taifas...

Buna dimineata!

anyasolo

• Vizitator
« Răspuns #2696 : Luni, 06 Februarie 2012, 08:54 »
`Neata la toata lumea  :)
Sunt noua pe aici,pe forum, in Camp, inca citesc, vreau sa va cunosc, din umbra, din spatele cortinei... sper ca nu va deranjeaza
Mari_a te-ai intrebat cum se numeste "dependenta de forum"...cred ca as putea sa definesc - pentru mine,cel putin...- ca fiind o "terapia singuratatii"
Nu vreau sa sune trist, dar emailu`- invitatie/ intrebare care l-am primit ceva timp in urma de la admin, Gigi, a "venit" la timp, si cu "timp" de gandire, de visare, de sperante, de altceva.
Am descoperit- citind in postarile de pe forum, ca, sunt foarte multe lucruri si simtiri, fel de a fi/ gandi, identice cu ale mele...mai ramane sa ne cunoastem si real, nu numai virtual.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2697 : Luni, 06 Februarie 2012, 09:09 »
'Neata anyasolo din Bucuresti! Aaa... din Vaslui. Din Braila. Ah, stiu, din Fagaras!  :D Cum sa ne deranjeze? Si noi pe tine!  :) Ne vedem in martie la Sibiel (si mai la... Vale  :) ) Abia astept!  :D
Pana atunci... sa va desprimavarati bine!  :)

anyasolo

• Vizitator
« Răspuns #2698 : Luni, 06 Februarie 2012, 09:15 »
 :D... din Fagaras... o sa fiu la Vale...mai "la vale" :)
O zi faina va doresc, indiferent ce iarna avem!
Aici, la Fagaras, suntem obisnuiti cu ce este afara. Cand eram mica, zapada, troienele erau mari-de 1 m si mult ger.Ai mei aruncau apa seara, in curte, si ne faceau "patinoar" mie si fratelui meu.Era frumos! Totul alb si calm,asa le-am perceput acele vremi,timpuri.

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #2699 : Luni, 06 Februarie 2012, 09:20 »
Buna dimineata tuturor!..cafea pentru inceput,apoi ceaiul tau prinde bine Mari!