Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (537/584) > >>

micaela:
cool  :D

Mari_a:
Wow, ce-am inghetat de dimineata!  Si zice ca mai vine un val de ninsori..   :o 
Ceai fierbinte pentru toata lumea!  Sa va incalziti bine!  ;)

Mari_a:
Buna dimineaaataaaa!  :)

Acum m-am trezit... Vad ca azi-noapte a fost activitate intensa  :D Eu m-am chinuit sa dorm: cainele din apartamentul de deasupra (un Labrador Retriever foaarte frumos si bland, de altfel) a fost singur acasa si toata noaptea a urlat la luna...  :crazy2:
Am vazut, am gasit, am dat add in lista de mess  ;)  si acum stau la o cafea pe-aici... Cu ciocolata neagra mmm miam miam miamiiiiiii  :D

admin:
O dimineata dezghetata cu ceai si cafea. Ma uit la termometru: -19 grade. Nu in casa.
Oare cat v-a mai tine frigul si vremea asta nebuna? Astept sa vad iar totul verde. Poate reusesc cu un "green tea"....
Ne apropiem de week--end. Astept sa vad lolele de la Agnita. Si sa mananc henclesh de ala bun, sasesc. Ce buna ar fi o bucata acum langa cafea. Hmmm...
Poate vor reusi lolele sa inlature vremea asta. Ce-ar fi pe drumul de la Agnita inapoi sa fie deja totul inmugurit?
Cred ca inca visez, am scris in somn. De asta nu v-am spus inca, buna dimineata!

steliana:
vise maica, vise!
la mine in masina doar 15 si aeroterma moarta :'(
de Azi, doar dimineti fierbinti si inmugurite sa aveti! ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă