Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (54/584) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Miercuri, 24 Martie 2010, 09:52 ---Dupa ce va veti intalni odata in grup, va fi mai usor de organizate intalniri. Foloseste si tu metoda de marketing a stocului in lichidare: "Mai avem doar 2 locuri la intalnirea de sambata, cine se mai inscrie?", sa vezi cat de repede o sa completezi lista...Glumesc bineinteles, dar in general are efect!

--- Terminare citat ---

Sau ceva de genul "promotie" - la o inscriere pe lista primesti al doilea loc gratis!

marcutza:
ce rau imi pare ca nu pot veni la sibiel ...:( as fi vrut atat de mult sa va intalnesc, sa stam de vorba in real .

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Miercuri, 24 Martie 2010, 09:46 ---Pe la 5.30, nu aveam cu cine sa beau o cafeluta. Cred ca ar trebui deschise mai repede cafenele voastre Awana si Luna...Apropo nu v-ati afisat programul!

--- Terminare citat ---

Cum de am ratat, eu pe la 4 dimineata eram deja cu prima cafea.

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 24 Martie 2010, 10:13 ---ce rau imi pare ca nu pot veni la sibiel ...:( as fi vrut atat de mult sa va intalnesc, sa stam de vorba in real .

--- Terminare citat ---

Marcutza noi oricum ne vizionam sambata, restul ti-l povestesc eu la intoarcerea de la Sibiel ( mai devreme am spus Sibieni)!
Sunt de neinchipuit!

almi_gabi:
Vin cu o  precizare!

Program NON STOP !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă