Autor Subiect: Invitatie la cafea!  (Citit de 588218 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Invitatie la cafea!
« Răspuns #2520 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 20:32 »
si de mai ce ?

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2521 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 22:00 »
Tot la 1 ianuarie (acum catva timp) am renuntat si la fumat. De acolo vine SI. Si ca veni vorba de "si", m-as lasa si de Romania (cativa ani, nu definitiv). Sa vedem, poate in 2012.

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #2522 : Luni, 21 Noiembrie 2011, 22:21 »
ai o reteta secreta cu care reusesti sa te lasi de toate!? ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2523 : Marți, 22 Noiembrie 2011, 18:38 »
Da. Cand vad ca nu se mai poate, ma apuca oarece zurbageli si zic "nu-i bine! m-am intins prea mult. Ia sa tai!" si gata, tai. Cum ma mentin, e alta poveste.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2524 : Marți, 22 Noiembrie 2011, 18:48 »
ce bine ar fi daca ar merge asa simplu - gata de maine nu mai beau cafea - cred ca dimineata n-as ajunge nici pana la coltul strazii  ;D
e bine daca altii reusesc
am incercat toate metodele - cafea fara cofeina, ceai negru etc

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2525 : Marți, 22 Noiembrie 2011, 19:07 »
Mie imi vine mai usor (cu toate ca beau cafea de la 16 ani - mama de de vina, ea m-a invatat ;D) sa renunt la cafea datorita faptului ca intotdeauna am asociat cafeaua cu tigara. Daca nu mai fumez, mi se pare cam...cum sa zic, mi se pare fara obiect sa beau cafea. Plus ca dependenta mea de cafea, mai precis lipsa cafelei din viata mea zilnica nu e deranjanta, adica nu imi da dureri de cap sau alt simptome.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2526 : Marți, 22 Noiembrie 2011, 19:11 »
am mai auzit si la altii ca daca se lasa de fumat cafeaua nu mai are "obiect' cum spui tu - probabil este doar ideea in sine pentru ca eu nu fumez dar cafea beau  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2527 : Marți, 22 Noiembrie 2011, 19:15 »
Probabil ca tu nu asociezi cafeaua cu nimic. Sau (la polul opus), probabil ca e un obicei pe care il consideri parte din propria personalitate.

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #2528 : Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 08:54 »
Buna dimineata!
prima zapada,primi fulgi...ce bucurosi eram,copii fiind,cand ningea prima data...fugeam la sanius,fortand saniile sa alunece mai mult pe pamant decat pe zapada...
spunea cineva pe aici,ca in suflet tot copii ramanem...asa e...indiferent cati ani avem,pastram putin din bucuria aceea,pe care doar copii o au...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2529 : Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 09:59 »
Ce fulgi? Care fulgi? Unde fulgi? Pe-aici nu s-au aratat...
Strada in panta pe care ne dadeam cu sania cand eram copii e si acum tot acolo. Numai sa se aseze ceva, ca-s imediat cu al mic la sanius!

Cu cafeaua, incepand de azi m-am hotarat asa: numai una (cat se poate de mica si slaba!) acasa, dimineata. In rest, ceai! Sa vedem ce iese!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2530 : Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 10:04 »
eu n-am vazut nici un fulg. si nici nu vreau sa vad. nu mi-a placut iarna nici cand eram copil. ma udam la picioare, imi curgeau mucii...
de 3 zile nu am baut cafea. numai ceaiuri.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2531 : Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 11:35 »
silviu, tu esti racit - de aia bei ceai  ;D
nici eu nu am vazut fulgi - cica la mine in cartier e inca "primavara"  ;D - si sincer nici nu tin mortis sa vad zapada - imi e deajuns ca este frig si umblu blindata ca un eschimos  ;D

Iuliana

• Vizitator
« Răspuns #2532 : Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 11:43 »
Eu am vazut zapada ieri si mi-a ajuns, gata, nu mai vreau. Am dat-o jos de pe masina cand am plecat de la serviciu si am ajuns cu inima cat un purice acasa, pentru ca spre rusinea mea n -am cauciucuri de iarna (inca) si o amenda e ultimul lucru care-mi lipseste.
Zapada imi place numai daca e vacanta si sunt la munte. In oras ma lipsesc bucuroasa de ea.
Dar voi de ce vreti sa renuntati la cafea? E vren trend nou?
Pentru mine cafeaua de dimineata e ceva ritualic, aproape un rasfat. Unul dintre putinele.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2533 : Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 11:54 »
iuli,  cred ca m-ar bucura sa fie un trend nou lasatul de cafea - poate asa m-ar convinge si pe mine sa o las mai usor ca deja constat ca  singurele pauze pe care le am sunt ca sa mai fac o cafea care aluneca pe gat instantaneu de zici ca se duce pe topogan si din rasfat asa cum spui tu a devenit un motiv de pauza si inca niste cofeina in plus de parca nu-mi ajunge cat sunt de agitata - cafea mai imi lipseste !!

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #2534 : Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011, 08:37 »
Buna dimineata!
nici o cafeluta pe aici :)