Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (502/584) > >>

Iuliana:
Daca tot e frig afara si m-am sculat cu noaptea-n cap in sfanta zi de week-end  >:( uite-asa mi-as dori sa-mi beau cafeaua

admin:
Cat de lunga este oare prispa aceea? Am incapea oare mai multi, tolaniti pe malul apei, cu picioarele in sus? Daca nu este destul spatiu, atunci am sa tin ceasca in mana....

almi_gabi:
buna dimineata!

hop si eu  :)
la cafeaua aia pe prispa iuli, ma bag daca aduci si niste cergi groase sa ma "intolesc" cu ele - si cafeaua o beau cu paiul  ;D ca sa nu ajunga frigul la mine
voi de oare v-ati trezit asa devreme !?
eu nu ma riscam de la ora asta (ups nu e prea devreme !!!  8) ) dar vecinii renoveaza - sau mai bine zis tot mai renoveazav

Mihaela39:
Iuliana, prispa aia e la Galati, pe faleza?  :) Dau si eu o fuga maine dimineata!   :D
Ps: na, ca acum la intrebarea de jos, antispam, unde scriam mereu "Soare"...acum trebuie sa adun 61+16.... ::) Problem...e sambata!!!  ;D

admin:
Soft-ul forumului, vad ca ne pune sa ne reamintim de ar'metica. Greu are sa fie cand ajungem la analiza matematica superioara....Eu dintr-un sa-i zicem bun matematician, am ajuns fara exercitiu si contact sa nu mai stiu nici matricile...dapa=i teoria reziduurilor si alte d-alea. Bogdane te rog fa-l sa ne intrebe lucruri mai usurele!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă