Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
marcutza:
nu esti monstru, nu te mai face in felul acesta :)
sunt sigura ca daca vrei poti, poti sa inmoi "lemnul" ;) trebuie doar curaj si vointa :)
leii sunt luptatori @awana :) lasa "lemnele" pt hartie ;)
stiu ce inseamna zile bune, zile rele, crede-ma darrrr le trecem si invatam sa nu le mai lasam sa revina :)
almi_gabi:
--- Citat din: Lunaintrestele din Duminică, 21 Martie 2010, 15:50 ---
da da ...cu narghileau am avut si eu experienta placuta ..dar ca un fumator ce sunt am aprins o tigara dupa narghilea:)
--- Terminare citat ---
Pacat ca esti fumatoare luna, nu ma deranjeaza in mod special fumul de tigara la o petrecere sau pe timpul zilei dar seara este aproape "insuportabil".
On topic:
almi_gabi:
--- Citat din: marcutza din Duminică, 21 Martie 2010, 16:02 ---nu esti monstru, nu te mai face in felul acesta :)
sunt sigura ca daca vrei poti, poti sa inmoi "lemnul" ;) trebuie doar curaj si vointa :)
leii sunt luptatori @awana :) lasa "lemnele" pt hartie ;)
stiu ce inseamna zile bune, zile rele, crede-ma darrrr le trecem si invatam sa nu le mai lasam sa revina :)
--- Terminare citat ---
Incerc si pe zi ce trece parca dau inapoi, nu avansez - ceva ca racul!. acum de exmplu ma "refugiez" in forum ca sa nu am tipm sa-mi ascult gandurile.
Oricum mersi marcutza ca esti langa mine. Chiar am nevoie de cineva care sa treaca de bariera virtualului si sa ma cunoasca asa cum sunt. O "problema" ascunsa dupa aparente.
marcutza:
@awana, suntem din bucuresti amandoua, oricand ai nevoie de un companion al "singuratatii" te rog sa apelezi si putem trece si peste virtual. eu am id-ul de mess afisat asa ca, nu ezita. :)
Lunaintrestele:
Citesc printre picatele ce scrieti si ma enervez la culme ca nemernica asta de connexiune la internet imi face figuri.
Vreau sa sti ca si eu sunt aici si te inteleg perfect prin ce treci ..sti vb acea daca nu treci nu intelegi.
Un remediu este acela de a fi sincer de a recunoaste despre ce singuratate e vorba aici ....toti avem pe cineva de suflet fie ei prieteni , amici sau cum iimai numim dar asta nu ne face sa ne simtim mai bine de cat ptr un timp ..ptr ca dorinta noastra e de deschide usa si cineva drag sa ne spuna "bine ai veni".
Nu vreau sa fiu cruda doar realista despre asta e vb AWANA?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă