Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
marcutza:
cred ca silviu a inceput deja estetizarea, a disparut, oare e dornic sa iasa din virtual in real, cu noi ? ::)
silviuuuuuuu :D
almi_gabi:
reapare el, marci ,mai da o raita prin mall ~ dupa fete frumoase~ si revine tot la noi.
deh, deja e dependent de noi
marcutza:
mooaaaaaaaa ! noi nu suntem frumoase, destepte si minunate ??? aaaa, dupa fete, citisem femei ;D, ok atunci ;D
am spus eu ca simt dependente la el ;D :D :D :D :D
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 26 Martie 2011, 12:07 ---suna tentant marci, dar saptamana viitoare Gigi ne duce la manastirile din moldova
--- Terminare citat ---
asa da! mergeti in lacasul Domnului. nu uitati de post!
--- Citat din: marcutza din Sâmbătă, 26 Martie 2011, 12:15 ---voi in moldova (distractie frumoasa si drum bun va doresc :) ), restul cu silviu estetizat la munte ::)
--- Terminare citat ---
da, sa plecam in munti, unde nu sunt punti, unde merg si vulturii pe jos :) viata e scurta. daca nu putem s-o facem lunga, macar s-o facem lata :) hai! care te mai bagi la un munte?
--- Citat din: marcutza din Sâmbătă, 26 Martie 2011, 12:42 ---mooaaaaaaaa ! noi nu suntem frumoase, destepte si minunate ??? am spus eu ca simt dependente la el ;D :D :D :D :D
--- Terminare citat ---
moamaaaaa! cu frumusetea si inteligenta voastra, plus aerul de munte, clar voi avea o experienta psihedelica. e posibil sa devin si dependent ;D
marcutza:
neatza dragilor :)
@silviu, peste o sapt. o facem lata la munte, asa ramane !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă