Buna dimineata! Cel mai nimerit ar fi acum sa beau o cafea. Dar mi-a fost tare lene sa cobor sa o preapar, asa ca am ramas pana acum in birou...pe uscat. Ieri m-am dezmortit muncind cate ceva in gradina pana seara tarziu, apoi am fost la primul dintre prietenii din generatia mea care a implinit 50 de ani. A deschis seria petrecerilor de aniversare a varstei, care jaloneaza jumatatea vietii. Cel putin asa vreau eu sa cred ca am sa traiesc ceva mai mult decat bunicii mei, ei au reusit toti sa ajunga peste 92 de ani...Daca e sa traiesc atat, vreau sa ma bucur insa de constienta si sa nu fiu o povara pentru nimeni. Nu mi-ar place deloc sa ma stiu vreo leguma cu pampers si hranit cu lingurita. Dar despre ce vorbesc, mai sunt 50 pana atunci, mai vedem pana atunci!
Asa ca dupa cateva bauturi amestecate, chiar daca in niste cantitati neglijabile, am inceput cu niste vin de casa la mine in gradina, am continuat cu whisky si sampanie la amicul meu, nu ma simt chiar ok, am dormit eu vreo 5 ore, dar parca insuficient. Am nevoie de o plimbare ceva, sa ma mai refaca....Si dupa amiaza de un somn "de frumusete".
Am asteptat vremea asta calda atat de mult incat nu-mi mai vine acum sa stau in casa deloc. Asa ca am sa o iau din loc. Va urez o zi excelenta!