Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (31/584) > >>

marcutza:
@awana, sper ca totul e ok la tine :) te asteptam :)

Lunaintrestele:
Sa va spun povestea ceaiului ...am fost invitata de un prieten la un barulet sa bem o cafea , dar el nu bea cafea :)) asa ca si-a comandat un ceai care a fost adus intr-o cana speciala si mirosea bestial ( eu care nu prea ma dadeam in vant dupa ceai ) am cerut si eu unul a fost absolut delicios...si uite asa am ajuns sa hoinaresc prin magazine sa imi caut acea canita speciala si acele ceaiuri si am gasit chiar un magazin specializat , care nu am sa ii fac reclama acum in care gasesti toate sortimentele de ceai ( mie imi place cel de caramel) si unde poti sa servesti un ceai , poti frunzari o carte ... avand 2 masute discrete , foarte dragut doar ca eu nu ma dau in vant ptr ca am un viciu - fumatul.:(. De atunci prietenele mele sunt "abonate" la ceaiul meu de acasa. ::)

marcutza:
@Luna buna gazda :)

am citit povestea ceaiului, canitei :) ai spus ca fumezi si mi-am permis sa adaug o poveste.
nu sunt fumatoare si nu am fost, am primit invitatia de a merge intr-o seara sa "fumez" narghilea. ok, mi-am spus, sunt deschisa incercarilor, noului, provocarilor si am acceptat.
locatia super, eleganta, stil si lumea linistita. ambient muzica exact pt acest gen de activitate.
ce sa mai, mi-a placut, pana aici. aveam emotii sincer sa spun, au fost aduse 2 narghile si am fost rugati sa alegem aroma siiii, pt mine cel putin, surpriza placuta = "fumatul" din narghila se putea asocia cu un ceai. pot spune ca a fost perfect, m-am simtit f bine, gustul ceaiului era uimitor, senzatia de a trage din narghila cu aroma era inedita.
combinatia ceai - narghila, pt mine, a fost super, nu am crezut ca poti fuma fara sa-ti miroasa hainele si n-am crezut ca ceaiul poate fi atat de bun in combinatia de mai sus.

FIF:
va dau o idee : intro cana mare, doua lingurite de ness, doua de capuccino (de preferat fara zahar), doua pastile de indulcitor si un lapte de cafea. in functie de calitatea si aroma de la capuccino, puteti avea experiente fain in fiece zi!

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Duminică, 21 Martie 2010, 13:55 ---Daca n-ati mai reusit sa postati poze era din cauza spatiului, l-am marit cand am observat ca nu reusesc sa postez foto cu gradina si sera!

--- Terminare citat ---

Arata OK gradina Admin.

--- Citat din: marcutza din Duminică, 21 Martie 2010, 15:06 ---@awana, sper ca totul e ok la tine :) te asteptam :)

--- Terminare citat ---

Am venit dar nu pot sa spun ca totul este OK. Nu am avut o zi prea buna, din contra nu sunt deloc in forma stralucita. Vin acuma pe aici si sper sa imi ridicati moralul care este la "pamant " in momentul de fata. Sunt boabe! Se mai intampla! ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă