Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
almi_gabi:
wow !! exceptionala Carmen, tocmai ma intrebam pe aici, pe undeva daca sa mai beau o cafea la ora ..... pe mine ma astepta ;D :-*
admin:
Tocmai ne pregatim sin noi de cafea: Samiza, eu si Guntz, care a sosit de alaltaieri in tara. Simt deja mirousul cafelei venind de jos, pana in biroul meu. Trebuie sa cobor, sa savurez dimineata asta racoroasa si cafeaua...
Va urez o zi linistita si placuta, iar celor cu care plec spre Bulgaria, sa incepeti incet-incet sa va relaxati, sa intrati in atamosfera de vacanta. Eu cu Guntz am intrat deja, ieri am haladuit prin oras, mi-am cumparat ceea ce trebuia de mult, un sistem de navigare, apoi am plecat spre Ocna. Acolo, la 10 km de Sibiu, o vreme placuta 26 grade, apa calda, ne-am balacit si am stat la soare pana spre dupa amiaza. La intoarcere un orizont inchis prevestea o ploaie intensa la Sibiu, surpriza a fost, ca am intrat destul de repede in acel nor de furtuna si un kilometru, aveam impresia ca am intrat pe un alt taram, fulgere, piatra si un potop de apa. M-am ales cu parbrizul ciupit in 3 locuri...Am ajuns in Sibiu si totul era linistit: doar o ploaie marunta, care apoi s-a oprit. Acum este un pic racoare, dar poate ajungem iar la Ocna. Nu ma mai satur de apa...
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Vineri, 06 August 2010, 07:19 ---Tocmai ne pregatim sin noi de cafea: Samiza, eu si Guntz, care a sosit de alaltaieri in tara. Simt deja mirousul cafelei venind de jos, pana in biroul meu. Trebuie sa cobor, sa savurez dimineata asta racoroasa si cafeaua...
Nu ma mai satur de apa...
--- Terminare citat ---
faci antrenament pentru Bulgaria !?!? ;D
admin:
De o saptamana merg zilnic la Ocna, ma simt atat de bine acolo si este intradevar si un antrenament pt soarele de acolo...
Saturnianul:
--- Citat din: admin din Vineri, 06 August 2010, 07:19 ---[...] ieri am haladuit prin oras, mi-am cumparat ceea ce trebuia de mult, un sistem de navigare [...]
--- Terminare citat ---
Sa folosesti cu placere noul GPS. O sa vezi ca e aur la casa... pardon, masina omului :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă