Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (287/584) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 12 Iulie 2010, 23:14 ---Eu delicat? Nooo... Eu sunt o fiara neimblinzita si neinblinzibila  ;D Am si solzi si colti. Data viitoare ti-i arat daca vrei  :D

--- Terminare citat ---

Scuzati, pardon, monser! ;D

luciamanta:
Mara, povestind despre Brasov, desprec cafeaua la nisip, si atmosfera traita de tine sincer vorbind, mi-ai rascolit amintirile... Brsovul este un oras frumos, pitoresc, care te cheama mereu, mereu. De cate ori sunt in Brasov am impresia ca visez frumos, ca am un vis si acest vis se termina mult prea curand...

admin:
Buna dimineata tuturor! Simt deja aroma cafelei imprastiata in casa, afara este un peisaj cu mult verde si un cer de un albastru curat, m-am trezit optimist si vesel...
Poate uitam astazi ca traim in tara unui TVA care a ajuns obiect de joaca, a unei nesimtiri crase la adresa batranilor carora nereusind sa li se smulga din fabuloasele pensii li s-au inventat impozite, a unui mecanism aberant si nefunctional al aparatului de stat care nu reuseste sa urneasca nimic, ba chiar as putea spune ca a ajuns sa si incurce...
Dar suntem optmisti, asa ne propunem, parca as ne propusesem pentru astazi, nu?

pe_jumate:
buna dimineata tuturor, vreau si eu multa cafea azi! aveti? :D
.. de care o fi, ca nu e cazul sa am pretentii, avand in vedere ca azi imi trebuie toata atentia si spontaneitatea pe care o pot  extrage din cafea..

pup si ne vedem mai tarziu..

almi_gabi:

pentru tine carmen! ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă