Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
adria:
isi face cafeluta la nisip, nu-i asa? :D
almi_gabi:
salutare! :D
cafea ca intotdeauna a fost in meniu.
pentru voi - o cafea turceasca la nisip !
mara:
Seara buna! Privind poza cu ibricul de arama mi-am amintit ca pe vremuri, inainte de Revolutie, era in Brasov, chiar in Piata Sfatului, o cafenea in care cafeaua se facea la nisip, chiar in fata ta. Am ratat vreo doua intalniri din cauza cafelei, dar mai ales a atmosferei de acolo. ;D Pe urma m-am invatat si daca era posibil, acolo stabileam intalnirile. Cafeaua era doar un nechezol mai bun dar locul era totul. De la amicii brasoveni am invatat ca daca aveai naturala, ajungea sa o transferi celui de la tejghea, cafegiului si aveai parte de aventura si mister: asteptarea la masuta, venitul cafelei, uitatul in dreapta si in stanga (oare nu miroase prea tare?) si in final relaxarea, gustul si savoarea.
Deja am savurat cafeaua pe care ai oferit-o tu, caci vezi, mi-a readus in minte momente placute. :)
almi_gabi:
--- Citat din: mara din Luni, 12 Iulie 2010, 21:09 ---Deja am savurat cafeaua pe care ai oferit-o tu, caci vezi, mi-a readus in minte momente placute. :)
--- Terminare citat ---
Mara am vazut ca esti nou venita si profit de ocazie sa iti zic "bine ai venit". Dupa parerea mea asta este cea mai importanta menire a discutiilor , imaginilor, peripetiilor de pe acest forum - sa ne faca sa ne aducem aminte de lucrurile si intamplarile bune din viata noastra, pe care le putem impartasi si celorlati. Noi toti cei de aici - singuri prin statutul nostru -suntem mai sensibili si mai delicati decat ceilalti. ;D
Saturnianul:
--- Citat din: awana din Luni, 12 Iulie 2010, 23:04 ---Noi toti cei de aici - singuri prin statutul nostru -suntem mai sensibili si mai delicati decat ceilalti. ;D
--- Terminare citat ---
Eu delicat? Nooo... Eu sunt o fiara neimblinzita si neinblinzibila ;D Am si solzi si colti. Data viitoare ti-i arat daca vrei :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă